ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Σαν.. αερικό από τη Γρανάδα και κορυφή η «Βασίλισσα» (vid)

Η Γρανάδα στάθηκε μικρό εμπόδιο για την ορεξάτη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» παίζοντας μπαλάρα ανά διαστήματα επικράτησε εύκολα της αντιπάλου της (1-4) και πάτησε κορυφή στη La Liga.

Σαν.. αερικό από τη Γρανάδα και κορυφή η «Βασίλισσα» (vid)

Πως να σταματήσει την ορμή της Ρεάλ Μαδρίτης η Γρανάδα! Η ομάδα του Μορένο παραδόθηκε στις ορέξεις αυτής του Κάρλο Αντσελότι. Εύκολη νίκη για τους Μαδριλένους με Μόντριτς και Βινίσιους πρωταγωνιστές. Τέσσερα γκολ, εξαιρετική κατά διαστήματα η Ρεάλ και κορυφή στη La Liga μετά από 13 αγωνιστικές.

Το ματς

H πετυχημένη συνταγή του Κάρλο Αντσελότι δεν αλλάζει. Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στη δράση μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Οι Μαδριλένοι φιλοξενήθηκαν από τη Γρανάδα για την 13η στροφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Στόχος για τη «Βασίλισσα» σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν η νίκη. Η διατήρηση σε τροχιά κορυφής με απώτερο σκοπό την κατάκτηση του τίτλου.

Με Μπενζεμά, Ασένσιο και Βινίσιους Ζούνιορ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή του αγώνα τις προθέσεις τους. Πίεση ψηλά και ταχύτητα στην επίθεση μπερδεύοντας τον αντίπαλο με ασταμάτητες κινήσεις στον χώρο. Στο 19′ η ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης μετουσιώθηκε σε γκολ. Ο Ασένσιο πήρε την μπάλα εκμεταλλευόμενος το αμυντικό λάθος. Έκανε την κούρσα, πάτησε την αντίπαλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Έξι λεπτά μετά οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι έκρυψαν την μπάλα και τη φανέρωσαν μέσω του Νάτσο στα δίχτυα της Γρανάδα. Μόντριτς και Κρόος συνεργάστηκαν άψογα, ο Γερμανός πάσαρε στον Νάτσο και ο έμπειρος αμυντικός πλάσαρε κάνοντας το 0-2. Στο 34′ οι γηπεδούχοι βρήκαν μια μίνι αντίδραση μειώνοντας το σκορ με τον Σουάρες. Με το σκορ στο 1-2 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Ορεξάτος Βινίσιους – Υπερηχητική Ρεάλ στη Γρανάδα

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε. Αφεντικό στο ματς παρέμεινε η Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «Βασίλισσα» να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι. Έτσι στο 56′ δεν άργησε να έρθει ακόμη ένα γκολ για τους φιλοξενούμενους. Μπενζεμά, Μόντριτς και Βινίσιους έπαιξαν τάχιστα στην κόντρα. Ο Κροάτης βρήκε τον Βινίσιους και εκείνον πλάσαρε σωστά προ κενής εστίας. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συνέχισε στο δεύτερο μέρος να έχει τρελά κέφια. Στο 67′ με εκπληκτική ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του. Ο Μοντσού όμως δεν επέτρεψε την επέλασή του και με σκληρό τάκλιν ανέτρεψε τον αντίπαλό του. Μοιραία είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Με παίκτη λιγότερο η Γρανάδα ήξερε πως το έργο της κόντρα στη Ρεάλ ήταν ακόμη πιο δύσκολο. Στο ο προωθημένος Φερλάν Μεντί έβαλε με τη σειρά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1 υπέρ της ομάδας του.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ