ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο θυμωμένος Ρούνεϊ ξέσπασε κατά των παικτών της Γιουνάιτεντ

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, άσκησε κριτική στους παίκτες της Μάντσεστερ για τη νοοτροπία τους στο γήπεδο.

Ο θυμωμένος Ρούνεϊ ξέσπασε κατά των παικτών της Γιουνάιτεντ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ «πλήρωσε τη νύφη» για τις κάκιστες εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ, όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο Νορβηγός απολύθηκε και δικαίως αλλά οι ευθύνες δεν πέφτουν μόνο πάνω του. Οι παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» έχουν τεράστιο μερίδιο για τη βαθμολογική συγκομιδή 4 πόντων στους τελευταίους 7 αγώνες.

Ο τελευταίος αγώνας με αντίπαλο τη Γουότφορντ ήταν ενδεικτικός της αγωνιστικής κατάστασης της Γιουνάιτεντ. Η ομάδα αγωνιζόταν λες και ήταν το αουτσάιντερ, δεχόμενη μια σειρά από ευκαιρίες. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι παίκτες μοίραζαν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Ακριβώς αυτό εντόπισε και ο παλαίμαχος επιθετικός της Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, μιλώντας στο talkSPORT μετά την είδηση ​​της αποχώρησης του Σόλσκιερ.

«Έβλεπα το παιχνίδι κόντρα στη Γουότφορντ και ήμουν τόσο απογοητευμένος γιατί, ως προπονητής, μπορείς να στήσεις μια ομάδα και να δουλέψεις το σχηματισμό και το πώς θέλεις να παίξει η ομάδα, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία για κάποιες από αυτές τις εμφανίσεις ορισμένων παικτών» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το να βλέπεις παίκτες να κουνάνε τα χέρια τους όταν κάνουν λανθασμένες πάσες αλλά να κατηγορούν άλλους δεν είναι αποδεκτό. Θα ήμουν πολύ θυμωμένος αν το έβλεπα αυτό από τους παίκτες μου. Αυτοί οι παίκτες είναι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και θα πρέπει να νιώθουν προνομιούχοι που βρίσκονται εκεί. Κατά τη γνώμη μου, οι παίκτες πρέπει να δείξουν περισσότερα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να κερδίσουν την Πρέμιερ Λιγκ ή το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά να δείξουν στους φιλάθλους ότι εργάζονται σκληρά για τον σύλλογο».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ρούνεϊ θα ήθελε να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ

O Γουέιν Ρούνεϊ αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Ντέρμπι, η οποία αγωνίζεται στη Τσάμπιονσιπ. Ο ίδιος ρωτήθηκε αν θα έβλεπε τον εαυτό του ποτέ ξανά στο «Ολντ Τράφορντ» και ο ίδιος απάντησε ως εξής:

«Μία μέρα. Αλλά επικεντρώνομαι στην Ντέρμπι. Είμαι αφοσιωμένος στο σύλλογο και θα είμαι εδώ μέχρι να μου πει κάποιος το αντίθετο. Μιλάω με άτομα από το περιβάλλον της Γιουνάιτεντ σε τακτική βάση. Είμαι σίγουρος ότι αν ήταν να με καλέσουν, θα το είχαν κάνει μέχρι τώρα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ