ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Θέλει το «πολυβόλο» της πρώην ομάδας του ο Τσάβι! (vid)

Ο Τσάβι φέρεται να έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της Αλ Σαντ, Μπαγκντάντ Μπουνετζά για την ενίσχυση της επίθεσης της.

Θέλει το «πολυβόλο» της πρώην ομάδας του ο Τσάβι! (vid)

Εδώ και λίγο καιρό είναι γεγονός η επιστροφή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα. Στην ομάδα, δηλαδή, με την οποία το όνομα του συνδέθηκε πλήρως. Εκεί έγινε θρύλος ως ποδοσφαιριστής και γύρισε σαν προπονητής για να αναλάβει σε μια δύσκολη συνθήκη. Κι αυτό γιατί η κατάσταση στους «μπλαουγκράνα» δεν είναι η ιδεατή σε κανέναν τομέα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Καταλανοί βρισκόταν στο -11 από την κορυφή της La Liga, έστω και με ματς λιγότερο. Την ίδια στιγμή, δεν είναι δεδομένη η πρόκριση τους στην επόμενη φάση στον τελικό του Champions League, έχοντας ματς… τελικό κόντρα στην Μπενφίκα την Τρίτη (23/11).

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στο ντεμπούτο του, πάντως, η «αύρα» του Τσάβι οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε μια δύσκολη νίκη κόντρα στην Εσπανιόλ (1-0). Ωστόσο από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι, ο Ισπανός κατάλαβε ότι η ομάδα του χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση. Κάτι εμφανές εδώ και αρκετό διάστημα. Το πρόβλημα για τους «μπλαουγκράνα», όμως, είναι η τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Έτσι, θέλουν να στραφούν σε πιο… ψαγμένες λύσεις. Σύμφωνα με την «Sport», ο 41χρονος τεχνικός έχει έτοιμη μια από αυτές, τον επιθετικό Μπαγκντάντ Μπουνετζά, που αγωνίζεται στην πρώην ομάδα του, την Αλ Σαντ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τσάβι

Καθαρά… επιλογή Τσάβι ο Μπουνετζά

Ο Αλγερινός φορ έχει «γράψει» εντυπωσιακά νούμερα στο Κατάρ, με τον Τσάβι να τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Άλλωστε, ο 29χρονος επιθετικός ήταν πρώτος σκόρερ της Αλ Σαντ σε κάθε σεζόν του Τσάβι εκεί. Ήδη, μάλιστα, τη φετινή σεζόν 11 γκολ σε 9 παιχνίδια, ενώ συνολικά στην ομάδα του Κατάρ έχει 159 τέρματα σε 153 εμφανίσεις. Βέβαια, το πρωτάθλημα της εν λόγω χώρας είναι σαφέστατα πάρα πολύ πιο αδύναμο από την Ισπανία. Ωστόσο, όπως τονίζει η «Sport», ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως ο Μπουνετζά μπορεί να βοηθήσει αρκετά.

Εξάλλου, η Μπαρτσελόνα έχει ανάγκη την επιθετική της ενίσχυση τον Ιανουάριο. Από τη μια ο Τσάβι δεν υπολογίζει τον Λουκ Ντε Γιονγκ, ενώ το πρόβλημα υγείας του Σέρχιο Αγκουέρο φέρεται να τον αναγκάζει να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του. Οπότε οι Καταλανοί κινδυνεύουν να μείνουν… γυμνοί στην θέση του σέντερ φορ. Έτσι, ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να θέλει να πάει στη λύση του Μπουνετζά, τον οποίο γνωρίζει καλά, ενώ και το κόστος απόκτησης του θα είναι μηδαμινό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ