ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Συγκινημένος ο Μαρινάκης: «Αφιερωμένη η βραδιά σε δυο μεγάλους Ολυμπιακούς» (vid)
Τρισευτυχισμένος ο Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ»
Ο «κέρβερος» Τζολάκης με τεράστια εμφάνιση «έβαλε τα γυαλιά» στον Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vid)
Με ένα όνειρο… όχι τόσο τρελό ο Ολυμπιακός – Ατελείωτο πάρτι στον Πειραιά! (vids)
Δεν θα χάσει ΠΟΤΕ – Τελικός και αήττητο στο 90+7′ για Λεβερκούζεν! (vids)
Στον τελικό ο Θρύλος με υπογραφή Ελ Κααμπί! (vid)
Η Αταλάντα «γλέντησε» την Μαρσέιγ και έφυγε για τελικό! (vids)
ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ, 2-0! (vid)
Σωτήριος ο Τζολάκης, σταμάτησε εντυπωσιακά τους Μπέιλι και Ντιαμπί! (vids)
Κινδυνεύει το αήττητο της Λεβερκούζεν: Προβάδισμα για την Ρόμα! (vid)
Δεν χαμπαριάζει ο Κριστιάνο, έφτασε τα 53 γκολ φέτος! (vid)
Αταλάντα: Ο Λούκμαν την στέλνει τελικό και το Μπέργκαμο πήρε «φωτιά»! (vid)
Γκουντογκάν: «Έπαιξα για τον Κλοπ αλλά με τον Πεπ έμαθα τι σημαίνει ποδόσφαιρο»!
ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός με Ελ Κααμπί, έβαλε στα δίχτυα και τον Μαρτίνες! (vid)
Ο Μαλντίνι «υποκλίθηκε» στην Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Βασιλικό… μπάσιμο της Ρεάλ για Ρούντιγκερ!

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ δεν φαίνεται πρόθυμος να ανανεώσει με την Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει δυναμικό... μπάσιμο, όντας φαβορί για την απόκτηση του.

Βασιλικό… μπάσιμο της Ρεάλ για Ρούντιγκερ!

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ είναι πέραν πάσης αμφιβολίας από τους παίκτες που επωφελήθηκαν σε πλήρως από την έλευση του Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός στόπερ δεν έβρισκε σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής υπό τον Φρανκ Λάμπαρντ. Παράλληλα, ακόμα κι όταν αγωνιζόταν η άμυνα των «μπλε» χαρακτηριζόταν από μια μεγάλη αστάθεια. Ωστόσο, η πρόσληψη του 48χρονου τεχνικού ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν. Ο συμπατριώτη του προπονητής τον έβγαλε από την «ναφθαλίνη» και τον τοποθέτησε στην αμυντική του τριάδα των στόπερ. Μια απόφαση που τον δικαίωσε σε υπερθετικό βαθμό, αφού στο τέλος της σεζόν οι Λονδρέζοι κατέκτησαν το Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ρούντιγκερ ήταν ένας από τους… πυλώνες των επιτυχιών της Τσέλσι, διατηρώντας τη θέση του στο βασικό σχήμα και φέτος. Την ίδια στιγμή, όμως, το μέλλον του στην αγγλική ομάδα είναι… θολό. Βλέπετε, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2022, ο Γερμανός στόπερ θέλει να «κεφαλαιοποιήσει» την περσινή εξαιρετική σεζόν του. Σύμφωνα με την «Marca», οι συζητήσεις του με τους «μπλε» έχουν έρθει σε τέλμα και η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δυναμικό… μπάσιμο, όντας πλέον το φαβορί για την απόκτηση του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ρούντιγκερ

Ο Ρούντιγκερ ζητάει… χρυσάφι από την Τσέλσι και η Ρεάλ καραδοκεί

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Ρούντιγκερ από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει. Κάτι για το οποίο είναι ενήμεροι και προετοιμασμένοι στη Ρεάλ, όπως ακριβώς είχαν κάνει και στην περίπτωση του Νταβίντ Αλάμπα. Μάλιστα, οι περιπτώσεις των δύο παικτών μοιάζουν αρκετά. Η «Marca», επικαλούμενη αγγλικά δημοσιεύματα, αναφέρει πως ο Γερμανός στόπερ ζητάει περί τα 12 εκατ. ευρώ από την Τσέλσι για να ανανεώσει. Ένα ποσό που οι «μπλε» δεν θέλουν να διαθέσουν.

Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευθεί η Ρεάλ, όπως είχε κάνει και στην περίπτωση του Αυστριακού στόπερ, και να αποκτήσει τον Ρούντιγκερ. Βέβαια, υπάρχει μια διαφορά στις δύο περιστάσεις. Βλέπετε, οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου είχαν σχεδόν… επιβεβαιώσει τη φυγή του Αλάμπα καιρό πριν αυτή συμβεί. Κάτι που η Τσέλσι δεν έχει κάνει ακόμα, θέλοντας να παλέψει ως το τέλος για την ανανέωση του Γερμανού στόπερ. Πάντως, ακόμα κι αν αποχωρήσει, η «βασίλισσα» δεν θα… παίζει μόνη της για την απόκτηση του. Κι αυτό γιατί και η Μπάγερν Μονάχου παρακολουθεί τα τεκταινόμενα κι ετοιμάζει κίνηση για τον έμπειρο αμυντικό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ