Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έφυγε σαν φίλος αλλά και με γεμάτες τσέπες ο Σόλσκιερ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έφυγε σαν φίλος αλλά και με γεμάτες τσέπες ο Σόλσκιερ!

Ο Σόλσκιερ αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως δεν της χαρίστηκε. Πήρε όλο το ποσό της αποζημίωσης φεύγοντας κατά πολλά εκατομμύρια πλουσιότερος.

23.11.2021 | 14:41

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να το σκέφτηκε αρκετά όμως έπραξε το σωστό. Η διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» έψαχνε τρόπο να προκαλέσει ένα ισχυρό σοκ στην ομάδα και προχώρησε στο… σύνηθες. Απομάκρυνε τον προπονητή της, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου «καπετάνιου». Ο Νορβηγός τεχνικός πλήρωσε με το… μάρμαρο της απόλυσης μιας και η ομάδα του δεν σταμάτησε ποτέ να βαδίζει σε κακοτοπιές.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δυσμενή θέση. Ο Σόλσκιερ αποχώρησε αφήνοντας πίσω του μια μπερδεμένη ομάδα που μέσα στο επόμενο διάστημα καλείται να «ξυπνήσει» από τον λήθαργο και να βρει νίκες. Η απομάκρυνση του 47χρονου προπονητή ανοίγει τον δρόμο σε ένα νέο κεφάλαιο για τον σύλλογο. Ο επόμενος διαχειριστής έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση. Να επαναφέρει τη Γιουνάιτεντ στο δρόμο των επιτυχιών.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Όπως και να χει πάντως το διαζύγιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μόνο βελούδινο δεν είναι. Όπως αναφέρει η MEN ο έμπειρος προπονητής αποχωρεί από το Μάντσεστερ βάζοντας στην τσέπη του ακόμη 9 εκατομμύρια ευρώ. Το νούμερο αυτό είναι και η αποζημίωση που οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν. Ο Σόλσκιερ όπως φαίνεται δεν χαρίστηκε στην αγαπημένη του ομάδα.

Αλμυρή η αποζημίωση στον Σόλσκιερ αλλά δεν τη γλίτωσε η Γιουνάιτεντ

Μπορεί να έχει δείξει πολλάκις το δέσιμο που έχει μαζί της όμως δεν παύει να είναι επαγγελματίας. Έτσι απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ ακολουθώντας όλο το τυπικό της υπόθεσης. Το παραπάνω ποσό είχε συμφωνηθεί εξαρχής από τις δύο πλευρές σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. Όπως τώρα που το «διαζύγιο» ήταν αναπόφευκτο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλέον προχωρά μπροστά και αναζητά τον επόμενο. Τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει στην ηρεμία και πολύ περισσότερο στις νίκες. Αυτές που έχει περισσότερο ανάγκη από κάθε τι άλλο. Σίγουρα όμως μέχρι τότε θα βαδίζει με τον Κάρικ στον πάγκο της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version