ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ο Σόλσκιερ έφυγε και ο Κριστιάνο έδωσε πρόκριση (vid)

Η Μάντσεστερ στο πρώτο της ματς στην μετά Σόλσκιερ εποχή κέρδισε εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ με 2-0 και προκρίθηκε στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σόλσκιερ έφυγε και ο Κριστιάνο έδωσε πρόκριση (vid)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Βιγιαρεάλ υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Μαδριγάλ». Η Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα στα πρώτα 65 λεπτά παιχνιδιού αλλά χάρη στην είσοδο των Ράσφορντ και Μπρούνο, πήρε μία τεράστια νίκη με 2-0. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ένα ακόμη γκολ από χρυσάφι ενώ ο Σάντσο άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα

Αυτή η νίκη έφερε την Γιουνάιτεντ μόνη πρώτη με 10 βαθμούς, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα η Βιγιαρεάλ με 7 βαθμούς περιμένει να δει το σημερινό αποτέλεσμα της Αταλάντα ( 5 βαθμούς) κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η πρώτη ευκαιρία άνηκε στη Βιγιαρεάλ. Ειδικότερα, στο 5ο λεπτό, ο Μούι Γκόμεζ σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Ντε Χέα να απομακρύνει τον κίνδυνο. Στο πρώτο 10λεπτο υπήρχαν μόνο οι γηπεδούχοι στο γήπεδο και απείλησαν ξανά με τον Πίνο να βρίσκει πλαϊνό δίχτυ στο 10΄.

Η Μάντσεστερ ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι στα επόμενα λεπτά αλλά η Βιγιαρεάλ απείλησε ξανά στο 25΄. Μετά από κακή αμυντική αντίδραση του Τέγιες, ο Τριγιέρος σούταρε και ο Ντε Χέα εξουδετέρωσε ξανά την απειλή.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» ήλεγχε την κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Επιπλέον, ασκούσε πίεση ψηλά, όταν ξεκινούσαν την ανάπτυξή τους οι φιλοξενούμενοι.

Αυτό το πρέσινγκ προβλημάτιζε την Γιουνάιτεντ, η οποία δυσκολευόταν να ξεπεράσει τη μεσαία γραμμή. Παράλληλα, έχανε τη μπάλα σε επικίνδυνα σημεία του γηπέδου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει σε τακτική βάση. Εν τέλει κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια χωρίς να δεχτούν γκολ.

Τα μεγάλα ονόματα έκαναν τη διαφορά

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, η εικόνα δεν έδειχνε να αλλάζει. Η ομάδα του Έμερι κυκλοφορούσε υπομονετικά τη μπάλα, με τη Γιουναίτεντ να περιμένει την αντίπαλό της.

Όταν βρήκε το κενό στη μεσαία γραμμή, η Βιγιαρεάλ έχασε μία ακόμη φάση, με τον Τριγιέρος να πιάνει το σκάστο σουτ και τον Ντε Χέα να έχει εκ νέου την απάντηση.

Χρειάστηκε η άφιξη του Μπρούνο Φερνάντεζ και του Ράσφορντ για να πάρει τη μπάλα στα πόδια της η ομάδα του Κάρικ. Από τον Μπρούνο ξεκίνησε η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Σάντσο την σπατάλησε.

H άνοδος στην απόδοση της Γιουνάιτεντ πιστοποιήθηκε στο 78ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και μετά από πρέσινγκ, η μπάλα στρώθηκε στον Κριστιάνο, ο οποίος με λόμπα έγραψε το 1-0.

Αυτό το γκολ άνοιξε τους χώρους, με αποτέλεσμα ο Τζέιντον Σάντσο να διαμορφώσει στο 90΄το τελικό 2-0 μετά από υποδειγματική κόντρα επίθεση.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Μάντεστερ Γιουνάιτεντ: 10

Βιγιαρεάλ: 7

Αταλάντα: 5 (αγώνα λιγότερο)

Γιουνγκ Μπόις: 3 (αγώνα λιγότερο)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ