ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ποκετίνο: «Δεν με απασχολούν οι άλλοι, είμαι χαρούμενος στην Παρί!»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνοντας χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ποκετίνο: «Δεν με απασχολούν οι άλλοι, είμαι χαρούμενος στην Παρί!»

Το περασμένο καλοκαίρι το μέλλον του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν «θολό». Αφορμή είχαν αποτελέσει οι φημολογούμενες κακές σχέσεις του με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο. Ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός παρέμεινε τελικά τεχνικός των Παριζιάνων και φέτος. Μάλιστα, το καλοκαίρι είδε τη διοίκηση της ομάδας να του δίνει ένα πανίσχυρο ρόστερ, μετά και την απόκτηση των Μέσι, Ντοναρούμα, Ράμος, Βαϊνάλντουμ και Χακίμι. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι εντελώς «ρόδινα» για τον έμπειρο προπονητή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η πίεση στο πρόσωπο του Ποκετίνο είναι αρκετά μεγάλη και ο ίδιος μοιάζει ξανά μετέωρος στην Παρί. Μάλιστα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει κινηθεί για την πρόσληψη του, εφόσον αποχωρήσει από τους Παριζιάνους, με ουκ ολίγα Μέσα να τονίζουν πως και ο ίδιος είναι «ψημένος». Ο Αργεντινός προπονητής, όμως, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League την Τετάρτη (24/11) διέψευσε κάθε σενάριο, επισημαίνοντας πως είναι χαρούμενος στην Παρί.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ποκετίνο

Ποκετίνο: «Είτε απαντήσω είτε όχι, θα χρησιμοποιηθεί με ανάλογο τρόπο»

Ο Ποκετίνο ανέφερε αρχικά πως έχει συμβόλαιο ως το 2023 και πως σέβεται απεριόριστα τους Παριζιάνους. Μάλιστα, αναφέρθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις του, όπου είχε τονίσει πως θέλει να γνωρίσει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τονίζοντας πως αν τις ξανακάνει πλέον θα μεταφραστούν διαφορετικά. Τέλος, εξέφρασε εκ νέου τη χαρά του που βρίσκεται στο Παρίσι και δήλωσε αφοσιωμένος μόνος στο ποδόσφαιρο και όχι στη φημολογία γύρω από το όνομα του.

«Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος. Έχω συμβόλαιο ως το 2023. Αυτή τη σεζόν και την επόμενη. Είμαι χαρούμενος στην Παρί. Είναι γεγονός και δεν τίθεται συζήτηση. Είμαι χαρούμενος στην Παρί. Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε γι’ αυτό. Σέβομαι την ομάδα μου, την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι σύλλογοι. Είτε απαντήσω είτε όχι, αυτό θα χρησιμοποιηθεί με ανάλογο τρόπο, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να σχολιάσω. Κάποτε όταν ήμουν στην Εσπανιόλ είχα πει ότι θέλω να γνωρίσω τον Σερ Άλεξ. Αν το πω και τώρα, θα το μεταφράσουν αλλιώς.

Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι. Αγαπώ τον σύλλογο, τους φιλάθλους. Είναι υπέροχο να βρίσκομαι στην Παρί. Αφοσιώνομαι μόνο στο ποδόσφαιρο. Δεν είμαι παιδί. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή ως παίκτης κι ως προπονητής με φήμες. Το καταλαβαίνω, συμβαίνει, κάποιες φορές θετικές, κάποιες φορές αρνητικές. Δεν με επηρεάζει, πρέπει να μάθεις να ζεις με τις φήμες στο ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποκετίνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ