ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Αλεξάντερ Άρνολντ, Κανσέλο και Τζέιμς στη «μάχη» του κορυφαίου! (pic)

Ρις Τζέιμς, Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και Ζοάο Κανσέλο κάνουν εξαιρετικές σεζόν και βάζουν... πλώρη για μια μεγάλη «μάχη» για την ανάδειξη του κορυφαίου μπακ στον κόσμο.

Αλεξάντερ Άρνολντ, Κανσέλο και Τζέιμς στη «μάχη» του κορυφαίου! (pic)

Η Premier League κατά πολλούς είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη. Άλλωστε, ελάχιστες λίγκες μπορούν να… καυχιούνται ότι έχουν τόσες πολλές και καλές ομάδες μαζεμένες. Την ίδια στιγμή το αγγλικό πρωτάθλημα έχει και ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο οι πιο αδύναμες ομάδες να «σταματούν» διεκδικητές τίτλου και να μας προσφέρουν μυθικά παιχνίδια. Την ίδια στιγμή οι Άγγλοι οπαδοί μπορούν να αισθάνονται τους εαυτούς τους… τυχερούς, αφού βλέπουν στη λίγκα τους τρεις εκπληκτικούς μπακ. Ρις Τζέιμς, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ζοάο Κανσέλο κάνουν μυθικά πράγματα τη φετινή σεζόν ως αντίπαλοι στο Νησί.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μόλις το βράδυ της Τρίτης (23/11) ο μπακ της Τσέλσι έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Σκόραρε απέναντι στη Γιουβέντους κι έφτασε τα πέντε γκολ, ενώ μετράει και πέντε ασίστ σε 14 ματς στη σεζόν. Από την άλλη ο παίκτης της Λίβερπουλ έχει… βαρεθεί να «δίνει» γκολ στους συμπαίκτες του, μετρώντας ήδη 9 ασίστ σε 13 παιχνίδια. Τέλος, ο μπακ της Μάντσεστερ Σίτι έχει λάμψει στον νέο του ρόλο, υπό τον Πεπ Γκουαρντιόλα, συγκλίνοντας προς το κέντρο για να δημιουργεί υπεραριθμία. Βέβαια, το ερώτημα είναι ποιος εκ των τριών είναι ο καλύτερος μπακ στην Premier League αυτή τη στιγμή. Ο μετρητής σύγκρισης του «Sqawka» έχει την απάντηση.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Άρνολντ, ο νικητής στη «μάχη» με Τζέιμς-Κανσέλο

Τζέιμς, Αλεξάντερ Άρνολντ και Κανσέλο μπήκαν στο μετρητή με συνολικά 35 παραμέτρους. Οι τρεις τους, δηλαδή, μετρήθηκαν βάσει στατιστικών σε τομείς του παιχνιδιού, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, με σκοπό την εύρεση του καλύτερου. Κι εκεί ήταν ο μπακ της Λίβερπουλ αυτός που επικράτησε συγκεντρώνοντας συνολικά 12.5 βαθμούς, ξεπερνώντας μόλις για μισό πόντο τον παίκτη της Σίτι που είχε 12. Από την άλλη ο αμυντικός της Τσέλσι έμεινε τρίτος κατά σειρά με μόλις 9.5 βαθμούς.

Φυσικά, τα στατιστικά δεν λένε πάντα την αλήθεια. Ωστόσο, οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται πραγματικά πάρα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον, όσον αφορά την ποιότητα τους. Σαφέστατα, αρκετός κόσμος θα έχει εντελώς διαφορετική γνώμη για τη σειρά με την οποία θα έπρεπε να μπουν. Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι πως Τζέιμς, Αλεξάντερ Άρνολντ και Κανσέλο είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Premier League στις θέσεις τους και εντός των κορυφαίων, ίσως και οι κορυφαίοι, στον πλανήτη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ