ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αν πωληθεί ο Ντε Γιόνγκ, ο Πογκπά ετοιμάζεται για Βαρκελώνη!

Ιδανικός για διάδοχος του Φρένκι Ντε Γιονγκ στη Μπαρτσελόνα θα ήταν ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει μακροπρόθεσμα τους Ισπανούς.

Αν πωληθεί ο Ντε Γιόνγκ, ο Πογκπά ετοιμάζεται για Βαρκελώνη!

Τον Πολ Πογκμπά εξετάζουν προσεκτικά οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα, για την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Με τον Γάλλο να μένει εκτός συμβολαίου το καλοκαίρι, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να τον φέρουν στη Βαρκελώνη. Ειδικά σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ και ανοίξει το μισθολόγιο.

Αρκετά διαφορετικά από ό,τι θα ήθελε να είναι τα πράγματα βαίνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα στη Βαρκελώνη για τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ. Μέσα σε δύο και κάτι σεζόν στη Μπαρτσελόνα, ο Ολλανδός δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Παρότι αποκτήθηκε πολύ ακριβά για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής των «μπαλουγκράνα», ο 24χρονος δυσκολεύεται να παρουσιάσει την εικόνα που παρείχε με τη φανέλα του Άγιαξ.

Συμφέρουσα πρόταση για Πογκμπά και Μπαρτσελόνα!

Κατάσταση η οποία σε συνάρτηση με την κάκιστη οικονομική κατάσταση της ομάδας του, του βγάζει την ταμπέλα του «απλησίαστου» στο μεταγραφικό παζάρι. Παρά τις μέτριες εμφανίσεις του, αρκετά μεγαθήρια της Ευρώπης θα ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ βρίσκονται μέσα σε αυτή τη λίστα.

Αν και ο Τσάβι ξεκαθάρισε πως ο Ολλανδός δεν είναι προς πώληση, αν καταφθάσει μια ικανοποιητική προσφορά για αυτόν, η πώληση του δεν αποκλείεται. Ειδικά από τη στιγμή που στο παιχνίδι μπαίνει και ο προσεχώς ελεύθερος Πολ Πογκμπά. Με την απομάκρυνση του Ντε Γιονγκ, θα ερχόντουσαν απαραίτητα για την επιβίωση του συλλόγου χρήματα. Χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να επενδυθούν σε άλλες θέσεις του συλλόγου, μιας και για τα χαφ υπάρχει ο Πογκμπά.

O Γάλλος μέσος ψάχνει ίσως το τελευταίο βαρύ συμβόλαιο της καριέρας του, μιας και μπαίνει στα 30 του τον ερχόμενο Μάρτιο. Αν και όλοι γνωρίζουν την ικανότητα του, στο Μάντσεστερ δεν κατάφερε να κολλήσει. Και έχοντας τάσεις φυγής, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να του προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο. Κυρίως από τα 10 εκατομμύρια τον χρόνο που θα «γλύτωνε» από τον Ντε Γιονγκ. Μια κίνηση που θα βοηθούσε σημαντικά. Ναι μεν η αποχώρηση του Ολλανδού θα «πόναγε», όμως οι πόροι θα βοηθούσαν μακροπρόθεσμα την ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ