ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Σίτι… ανατροπής και πρωτιάς! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι ή αλλιώς Λερναία Ύδρα του Πεπ Γκουαρντιόλα «έπνιξε» τα όνειρα της Παρί Σεν Ζερμέν για πρωτιά στον όμιλο καθώς επικράτησε με ανατροπη (2-1) της αντιπάλου της.

Σίτι… ανατροπής και πρωτιάς! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να είδε τον Κιλιάν Μπαπέ να ανοίγει πρώτος το σκορ στο Έτιχαντ όμως δεν ανησύχησε ποτέ. Οι «Πολίτες» ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και με τους Στέρλινγκ και Ζεσούς πήραν μια σπουδαία νίκη. Επικράτησαν 2-1 της Παρί και «κλείδωσαν» πρόκριση και πρωτιά στον όμιλό τους.

To ματς

Η μεγάλη συνάντηση της αποψινής βραδιάς στο Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε στο Έτιχαντ την Παρί Σεν Ζερμέν των Μέσι – Νειμάρ – Μπαπέ. Οι φανταχτεροί Παριζιάνοι ταξίδεψαν μέχρι το Μάντσεστερ με στόχο τη νίκη που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα πρωτιάς στον όμιλό τους. Το έργο τους εξαρχής έμοιαζε πολύ δύσκολο μιας και οι «Πολίτες» έχουν δείξει και φέτος ικανοί για σπουδαία πράγματα σε Αγγλία και Ευρώπη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι επέβαλλαν με ευκολία τον ρυθμό τους. Η πίεση ψηλά οδήγησε την ομάδα του Ποτσετίνο σε λάθη και περιορισμό στα μετόπισθεν. Η Σίτι ήταν αυτή που είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της. Με τους Μπερνάρντο Σίλβα και Μαχρέζ η ομάδα του Μάντσεστερ προσπάθησε να δημιουργήσει τις συνθήκες για το προβάδισμα στο σκορ. Όποια φάση όμως και αν δημιουργήθηκε από τους παίκτες του Γκουαρντιόλα δεν κατέληξε στον επιθυμητό στόχο.

Οι Παριζιάνοι αμύνθηκαν με ψυχραιμία και έβγαλαν αναίμακτα το πρώτο μέρος πηγαίνοντας στα αποδυτήρια όντας εντός στόχου. Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε άρδην. Στο 50′ η Παρί βρήκε τον χρόνο, ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και έκανε τη ζημιά. Μέσι, Νειμάρ και Μέντες έπαιξαν γρήγορα την μπάλα. Ο πρώτος έγινε αποδέκτης αυτής στα όρια της μεγάλης περιοχές από τα αριστερά. Σήκωσε το κεφάλι του και με κάθετη πάσα βρήκε τον Κιλιάν Μπαπέ στην απέναντι πλευρά. Ο Γάλλος σούπερ σταρ κοντρόλαρε και με συρτό δυνατό σουτ κέρδισε τον Έντερσον ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Σίτι Παρί

Ανέτρεψε τα πάντα η Μάντσεστερ Σίτι

Στη συνέχεια η Μάντσεστερ Σίτι έχοντας υποστεί ένα μίνι σοκ προσπάθησε να αναχαιτίσει στον αντίπαλο και να πάρει ξανά το παιχνίδι στα χέρια της. Στο 63′ ήρθε η στιγμή της ισοφάρισης. Ο Ρόντρι έκοψε στη μέση την άμυνα της Παρί. Ο Μαχρέζ έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Στέρλινγκ από πολύ κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κέιλορ Νάβας κάνοντας έτσι το 1-1.

Στη συνέχεια όσο και να ήθελαν οι παίκτες της Παρί να παγώσουν τον ρυθμό δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ορμή των αντιπάλων τους. Μοιραία στο 76′ ήρθε η απόλυτη ανατροπή του σκηνικού. Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα και Γκουντογκάν συνδυάστηκαν. Η μπάλα έφθασε τελευταία στον Γκάμπριελ Ζεσούς στην καρδιά της μικρής περιοχής και από κει στα δίχτυα του Νάβας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ