ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Δυο ΜΥΘΟΙ που «έφυγαν» σαν σήμερα (pics)

Έζησαν όσα εμείς δεν πρόκειται να δούμε ποτέ. Και η μοίρα ήθελε να «φύγουν» ίδια μέρα. Για πάντα στις καρδιές μας, Τζορτζ Μπεστ και Ντιέγκο Μαραντόνα...

Δυο ΜΥΘΟΙ που «έφυγαν» σαν σήμερα (pics)

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που λες: «Πόσα έχουν δει τα μάτια τους;» Πραγματικά, τα είχαν όλα στη ζωή τους, ίσως και περισσότερα από ό,τι έπρεπε. Πιο πολλά από όσα μπορούσαν οι ίδιοι να διαχειριστούν. Μάγοι της μπάλας, ταλέντο απίστευτο. «Ζωγράφιζαν» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος για τους δύο μύθους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και τον Τζόρτζ Μπεστ.

Τα όσα κοινά σημάδεψαν την προσωπική ζωή και τις καριέρες τους, τα έβλεπε η μοίρα. Και αποφάσισε να τους πάρει από τη ζωή την ίδια μέρα στις 25 Νοεμβρίου. Με 16 χρόνια διαφορά. Σαν σήμερα το 2005, ο μεγάλος Βορειοϊρλανδός Τζορτζ Μπεστ, «έφυγε» σε ηλικία 59 χρονών μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του στην ανάρρωση από μεταμόσχευση νεφρού, τσακισμένος από το αλκοόλ που «έπνιξε» την πολυτάραχη ζωή του.

Ωστόσο, είχε προλάβει να μαγέψει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τα κατορθώματα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ονομάστηκε «ο πέμπτος Beatle» (και λόγω των μαλλιών του). Οι ντρίμπλες και ο τρόπος παιχνιδιού του γοήτευαν τους θεατές. Όμως, η παρουσία του έξω από τον αγωνιστικό χώρο, γοήτευε τις γυναίκες. Και αυτό ίσως να τον επηρέασε υπέρ του δέοντος.

«Ξόδεψα το 90% των χρημάτων μου σε ποτά, γυναίκες και γρήγορα αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα απλώς τα σπατάλησα». Αυτή ήταν μια από τις πολλές ατακάρες που είχε ξεστομίσει ο θρυλικός Τζορτζ Μπεστ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Les "bad boys/girls du sport" (7/10): Maradona good, Pelé better, George Best - DH Les Sports+

Νωπή ακόμα η πληγή για τον μυθικό Μαραντόνα

Πριν ένα χρόνο, η παγκόσμια ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινότητα σοκαρίστηκε με την είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Θεός της μπάλας και της Αργεντινής «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Ναρκωτικά και άτακτη ζωή είχαν καταπονήσει κατά πολύ τον οργανισμό του… Ο οποίος τον πρόδωσε μια τέτοια μέρα πέρσι.

Επαναστάτης σε όλα του, ο Ντιέγκο των φτωχών, εκείνος που προκαλούσε με την άσωτη ζωή, ήταν ταυτόχρονα χυδαίος και ευαίσθητος, λατρεμένος και μισητός. Έφτασε στην κορυφή του κόσμου με την Αργεντινή. Έκανε τη Νάπολι να ζήσει πρωτόγνωρες στιγμές τις οποίες ο κόσμος της ακόμα αναπολεί. Λατρεύτηκε όσο λίγοι στην Μπαρτσελόνα και στην Μπόκα Τζούνιορς… Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν, με τον «Ντιεγκίτο» να αφήνει την τελευταία του πνοή ομολογουμένως πρόωρα. Argentina football legend Maradona dies of heart attack - The Hindu

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ