ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Και αδιάφορη η Λίβερπουλ… σαρώνει – 5 στα 5 η ΟΜΑΔΑ του Κλοπ (vid)

Δεν κόβει ρυθμό η Λίβερπουλ! Οι «Κόκκινοι» κέρδισαν και την Πόρτο στο Άνφιλντ (2-0), έκαναν το 5 στα 5 στον όμιλό τους και συνεχίζουν να μαγεύουν το κοινό τους.

Και αδιάφορη η Λίβερπουλ… σαρώνει – 5 στα 5 η ΟΜΑΔΑ του Κλοπ (vid)

Η Λίβερπουλ ουσιαστικά δεν είχε τίποτα να κυνηγήσει απόψε, μονάχα το ανίκητο στον όμιλο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έπαιξε για το όνομά της και επικράτησε της Πόρτο που καιγόταν για βαθμούς. Τιάγκο και Σαλάχ τα γκολ για τους «Κόκκινους» στο καθαρό 2-0 επί των «Δράκων». Βασικός σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Τσιμίκας.

Το ματς

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση και τη πρώτη θέση η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Πόρτο στο κατάμεστο Άνφιλντ. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Αγγλία με στόχο την κατάκτηση βαθμών ή βαθμού, που θα τους έφερνε πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι «Δράκοι» έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν πρώτοι το γκολ. Ο Οτάβιο σπατάλησε μια σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα από την Πορτογαλία. Ο ταλαντούχος άσσος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Άλισον.

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους όμως αυτή που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο ήταν η Λίβερπουλ. Είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και περισσότερη ένταση στο παιχνίδι της. Μοιραία είχε και τις περισσότερες φάσεις στην αντίπαλη εστία. Οι «Κόκκινοι» θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ όμως το γκολ που πέτυχε ο Μανέ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR. Λίβερπουλ

Καθάρισε στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ

Στην επανάληψη όμως μίλησε ο νόμος του Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ κατάφερε στο 52′ να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από στημένη φάση και πολύ κόσμο στην εστία της Πόρτο η μπάλα έφθασε στα πόδια του Τιάγκο. Ο Ισπανός όντας αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή ζύγισε το σουτ και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Έχοντας το πάνω χέρι στο ματς η Λίβερπουλ συνέχισε να αγωνίζεται στον ίδιο ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι όσο και να ήθελαν πρακτικά δεν μπορούσαν να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα.

Στο 70′ ήρθε το 2-0 για να τελειώσει και ουσιαστικά την υπόθεση νίκη για τους γηπεδούχους. Πρωταγωνιστής ο εκπληκτικός – και – φέτος Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος με όμορφο τρόπο κέρδισε τον τερματοφύλακα της Πόρτο και καθάρισε το ματς για την ομάδα του. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα τα πράγματα παρέμειναν ως έχειν. Καθαρή νίκη και 5 στα 5 για την ομάδα του Κλοπ. Η Πόρτο παρά την ήττα παραμένει ζωντανή για την πρόκριση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ