ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: «Ο κόσμος ξεχνάει πόσο καλός είναι ο Ρόμπο λόγω του Τσιμίκα»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Τσιμίκα με έμμεσο τρόπο όταν ρωτήθηκε για τον Άντι Ρόμπερτσον.

Κλοπ: «Ο κόσμος ξεχνάει πόσο καλός είναι ο Ρόμπο λόγω του Τσιμίκα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση φέτος να έχει πρώτη φορά στην θητεία του στη Λίβερπουλ 2 πολύ καλούς αριστερούς μπακ. Μετά από ένα χρόνο προσαρμογής του Τσιμίκα, ο Έλληνας διεθνής έχει καταφέρει να αναδειχτεί σε πολύτιμο μέλος της ομάδας.

Σε συνδυασμό με την παρουσία του Άντι Ρόμπερτσον, ο Γερμανός έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Να επιλέξει ανάμεσα σε 2 επιθετικογενή μπακ που είναι εξαιρετικά και στα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

Τη φετινή χρονιά, μάλιστα, για πρώτη φορά ο βιονικός Ρόμπερτσον μοιάζει γήινος. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν ασταμάτητα αλλά φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από ορισμένους τραυματισμούς. Έτσι, μετράει μόλις 2 ασίστ σε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργάνωσης, έχοντας φανερά ρίξει την απόδοσή του.

Ο Έλληνας διεθνής το έχει εκμεταλλευτεί αυτό και έχει τραβήξει από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που του έχει δοθεί. Έτσι μετράει ήδη 2 ασίστ σε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το σχόλιο Κλοπ για τον ανταγωνισμό για μία θέση

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε πρόσφατα για την πίεση που ασκεί ο Τσιμίκας στην προσπάθεια του να πάρει τη φανέλα βασικού από τον «Ρόμπο».

«Ασκεί πίεση για την θέση αλλά δεν το βλέπω πιεστικό με αυτόν τον τρόπο. Ο Ρόμπο είναι ο Ρόμπο και είναι λίγο παράξενο το ότι ο κόσμος ξεχνάει συχνά το πόσο καλός είναι μόνο και μόνο γιατί ο Κώστας είναι πολύ καλός επίσης -και δόξα τω Θεώ που είναι επίσης καλός.

Σκεφτείτε το, θα είχαμε πρόβλημα, οπότε η κατάσταση είναι καλύτερη από πριν, όταν και δεν είχαμε μια κανονική λύση για την θέση αυτή και έπρεπε να προσαρμοστούμε. Τώρα έχουμε μια διαφορετική λύση, έχοντας στην διάθεσή μας τον Κώστα, αλλά και τον πιτσιρικά Όουεν Μπεκ ο οποίος είναι πραγματικά ανερχόμενος» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη του Κώστα, αλλά ο Ρόμπο είναι ο Ρόμπο. Είναι ένας τρομακτικά καλός παίκτης. Κι αν έχει πέσει λίγο η απόδοσή του -δεν ξέρω αν όντως έτσι είναι- αυτό δεν αλλάζει την άποψή μου γι’ αυτόν. Γιατί δεν γίνεται να εμπιστεύεσαι κάποιον σήμερα και την επόμενη ημέρα να μην το κάνεις. Πρέπει να τα δείχνεις καθημερινά. Έτσι και μόνο μακροπρόθεσμα μπορείς να πάρεις το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές, και γι’ αυτό δεν είναι δύσκολη απόφαση για μένα.

Αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος που ο Κώστας ανταποκρίνεται όπως ανταποκρίνεται όταν αγωνίζεται. Χρειάστηκε σχεδόν έναν χρόνο για να προσαρμοστεί, ο Ρόμπο χρειάστηκε μισό χρόνο για να προσαρμοστεί»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ