Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με αυτά τα “ταμεία”… η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί καν να μιλάει για Στέρλινγκ!
Μπαρτσελόνα

Με αυτά τα “ταμεία”… η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί καν να μιλάει για Στέρλινγκ!

Η Μπαρτσελόνα θέλει να φέρει τον Ραχίμ Στέρλινγκ στην Βαρκελώνη, όμως ο Λαπόρτα... την "άκουσε" με αυτά που ζητάει ο Άγγλος!

26.11.2021 | 12:56

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι εδώ και αρκετούς μήνες πολύ ψηλά στην λίστα της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί προσπάθησαν το περασμένο καλοκαίρι να φέρουν τον Άγγλο στο Καμπ Νόου… ωστόσο δεν τα κατάφεραν για οικονομικούς κυρίως λόγους.

Από την άλλη όμως, ο Λαπόρτα δεν τα έχει παρατήσει. Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει κάνει νέες επαφές με την πλευρά του Άγγλου επιθετικού, ωστόσο το… “άκυρο” είναι ολοένα και πιο κοντά.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo η Μπαρτσελόνα πλέον το έχει πάρει απόφαση πως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανταπεξέλθει στα οικονομικά δεδομένα του Ραχίμ Στέρλινγκ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Συγκεκριμένα, ο Στέρλινγκ δεν δείχνει καθόλου διατεθειμένος στο να πέσει… οικονομικά. Ο Άγγλος ζητάει περισσότερα ή τουλάχιστον τα ίδια με αυτά που εισπράττει αυτήν την στιγμή στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Λαπόρτα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να του αλλάξει μυαλά. Ο Στέρλινγκ γνωρίζει πως εύκολα θα βρει το ίδιο συμβόλαιο και δεν θα ρισκάρει με το να μετακομίσει στους Μπλαουγκράνα.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες ο Γκουαρδιόλα του δείχνει ένα κάποιο ενδιαφέρον, κάτι που ίσως σημάνει και την παραμονή του στο Μάντσεστερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version