Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατσαλάκωτη η Ίντερ στη Βενέτσια – Νίκη και στο -1 από τη κορυφή (vid)
Serie A

Ατσαλάκωτη η Ίντερ στη Βενέτσια – Νίκη και στο -1 από τη κορυφή (vid)

Δεν τη φοβάται τη βροχή η Ίντερ. Οι «Νεραντζούρι» πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της νεοφώτιστης Βενέτσια (2-0) και με το τρίποντο αυτό έφθασαν μια ανάσα από τη κορυφή της Serie A.

27.11.2021 | 23:39

Τη νίκη επιζητούσε η Ίντερ στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στη νεοφώτιστη Βενέτσια, αυτή και πήρε! Οι «Νεραντζούρι» επικράτησαν με 2-0 χάρις τα γκολ των Χακάν Τσαλχάνογλου και Λαουτάρο Μαρτίνες. Στάθηκαν καλά οι γηπεδούχοι όμως δεν μπόρεσαν ουσιαστικά ποτέ να απειλήσουν την εστία των Μιλανέζων.

Το ματς

Η Ίντερ είχε μπροστά της το βράδυ του Σαββάτου μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Να επικρατήσει της αδύναμης Βενέτσια να πάρει τους τρεις βαθμούς και να πιέσει ακόμη περισσότεροι της Νάπολι και Μίλαν που προπορεύονται στη βαθμολογία της Serie A. Ο Σιμόνε Ιντζάκι έριξε στην αρένα πολλά από τα βασικά του «γρανάζια». Τους παίκτες που ήξερε πως θα του κάνουν τη δουλειά.

Οι «Νεραντζούρι» από το πρώτο λεπτό έδειξαν να θέλουν πολύ το «τρίποντο». Σε κάθε μονομαχία πήγαιναν πρώτοι, δείχνοντας τους αντιπάλους τους πως έχουν αυτό που χρειάζεται για να βρουν το γκολ. Στο πρώτο μισάωρο η Βενέτσι κατάφερνε να κρατήσει τους πρωταθλητές Ιταλίας μακριά από την εστία τους. Στο 34′ όμως λύγισαν. Ο Χακάν Τσαλχάνολγου βρήκε λίγο χώρο και δεν έχασε καιρό. Ζύγισε το σουτ και έστειλε με εντυπωσιακό τρόπο τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Τούρκος χαφ συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Με αυτό το γκολ η Ίντερ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ.

O Λαουτάρο σφράγισε το τρίποντο για την Ίντερ

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε! Η Ίντερ ήταν και πάλι αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας τους Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς και Τσαλχάνολγου σε καλή βραδιά κέρδισαν κατακράτος τη μάχη του κέντρου. Αυτό ουσιαστικά ήταν και το κλειδί της επιτυχίας. Η Βενέτσια πλην κάποιων αντεπιθέσεων αδυνατούσε να φτιάξει παιχνίδι. Από την άλλη όμως και οι Μιλανέζοι δεν έβρισκαν το γκολ που θα κλείδωσε τη νίκη. Το ισχνό προβάδισμα των «Νεραντζούρι» παρέμεινε μέχρι την τελευταία φάση του αγώνα. Στο 94′ ο Λαουτάρο Μαρτίνες πάτησε περιοχή έκανε το σουτ και η μπάλα κόντραρε σε χέρι αμυντικού. Ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και ο Αργεντινός με ψυχραιμία έγραψε το τελικό 0-2.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version