ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η φετινή Λίβερπουλ δεν σταματιέται ούτε με ευχέλαιο από «αγίους» (vid)

Μία ακόμη παράσταση τη φετινή σεζόν έδωσε η Λίβερπουλ, επικρατώντας άνετα με 4-0 της Σαουθάμπτον προσφέροντας ουσία και θέαμα.

Η φετινή Λίβερπουλ δεν σταματιέται ούτε με ευχέλαιο από «αγίους» (vid)

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, η Λίβερπουλ υποδέχτηκε τη Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ». Οι ασταμάτητοι «κόκκινοι» καθάρισαν από νωρίς την υπόθεση νίκη, καθώς επιβλήθηκαν των «αγίων» με το άνετο 4-0. Ειδικότερα, οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν την επιλογή τους να πιέσουν ψηλά και πρέπει να νιώθουν τυχεροί ηττήθηκαν μόλις με 4 γκολ διαφορά.

Αυτή η νίκη επανέφερε τη Λίβερπουλ έστω και προσωρινά στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, τόση η πρώτη Τσέλσι όσο και η τρίτη Μάντσεστερ Σίτι έχουν αγώνα λιγότερο, καθώς αγωνίζονται αύριο (28/11).

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Λίβερπουλ σκόραρε από τα αποδυτήρια. Ειδικότερα, μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μανέ συνδυάστηκε με τον Ρόμπερτσον και ο Σκωτσέζος σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ντιόγκο Ζότα για το 1-0.

Η Σαουθάμπτον επιχείρησε να απαντήσει άμεσα. Από πίεση ψηλά, ο Τιάγκο έχασε τη μπάλα έξω από την περιοχή αλλά ο Άλισον πρόλαβε τον Γουόρντ Πράους πριν γίνει επικίνδυνος.

Η ομάδα του Χάνσεχουτλ πίεζε σε όλο το γήπεδο, προβληματίζοντας την ανάπτυξη των γηπεδούχων. Ωστόσο έπαιρνε και ρίσκο απέναντι σε μία ομάδα που λατρεύει να χτυπάει στους χώρους.

Το πρέσινγκ της Σαουθάμπτον της γύρισε μπούμερανγκ

Η επόμενη φάση για τους «άγιους» ήρθε από ένα αβίαστο λάθος του Άρνολντ. Μετά από λάθος πλάγιου του Άγγλου, ο Μπρόχα βρέθηκε απέναντι από τον Άλισον αλλά ο Βραζιλιάνος του μπλόκαρε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν την τακτική τους να παίξουν τόσο ανοιχτά στο 32ο λεπτό. Σε μία ακόμη φάση, βρήκε χώρους η ομάδα του Κλοπ και μετά από ασίστ του Σαλάχ, ο Ζότα πλάσαρε προ κενής εστίας για το 2-.0.

Το πάρτι της Λίβερπουλ είχε ξεκινήσει και μέρος αυτού έγινε και ο Τιάγκο στο 38ο λεπτό. Ο Ισπανός κέρδισε τη δεύτερη μπάλα έξω από την περιοχή και μετά από ένα χάδι στη μπάλα και μία προσποίηση σκόραρε το πιο εντυπωσιακό τυχερό γκολ της καριέρας, καθώς η μπάλα κόντραρε πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Η ομάδα του Χάνσεχουτλ έπεσε ξανά στον Άλισον στο 43ο λεπτό, ο οποίος απέκρουσε στη γωνία του το επικίνδυνο σουτ του Άρμστρονγκ.

Το κοντέρ σταμάτησε στα 4 γκολ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Λίβερπουλ συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Έτσι, στο 51ο λεπτό έφτασε μέχρι το 4-0, με τον Φαν Ντάικ με σουτ στην κίνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η Σαουθάμπτον πλησίασε το γκολ της τιμής στο 54΄με τον Άρμοστρονγκ αλλά Κονατέ και Άλισον του αρνήθηκαν το γκολ. Το παιχνίδι άρχισε να σβήνει μετά το 55ο λεπτό, με τον Κλοπ να ξεκουράζει τον Τιάγκο και τον Χέντερσον.

Από 70ο λεπτό ως το 80ο , πάντως, οι «κόκκινοι» έφτασαν ξανά κοντά σε ένα 5ο γκολ σε 3 περιπτώσεις. Αρχικά, με τον Ζότα στη συνέχεια με τον Σαλάχ και τέλος με τον Τσάμπερλειν.

Εν τέλει αυτό το 4-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ