ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Κανονιές»… τετράδας για την Άρσεναλ! (vid)

Η Άρσεναλ ζορίστηκε μόνο για ένα ημίχρονο απέναντι στη Νιούκαστλ την οποία «καθάρισε» εύκολα (2-0) και παραμένει κοντά στις θέσεις της τετράδας.

«Κανονιές»… τετράδας για την Άρσεναλ! (vid)

Μόλις την περασμένη εβδομάδα η Άρσεναλ έγινε… έρμαιο στις «ορέξεις» της Λίβερπουλ (4-0), δείχνοντας τρανταχτές αδυναμίες. Ωστόσο, η ήττα αυτή δεν πήρε από κάτω τους «κανονιέρηδες», που το απέδειξαν περίτρανα κόντρα στη Νιούκαστλ. Οι Λονδρέζοι έπαιξαν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο κόντρα στην Νιούκαστλ, η οποία τους δυσκόλεψε μόνο για ένα ημίχρονο (2-0) και παραμένουν στο κυνήγι της πρώτης τετράδας στην Premier League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κυρίαρχη Άρσεναλ, έχασε το… άχαστο ο Ομπαμεγιάνγκ

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα του. Η Νιούκαστλ έδωσε χώρο στην Άρσεναλ και προσπαθούσε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της. Από την άλλη οι «κανονιέρηδες» κυκλοφορούσαν την μπάλα και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα των «καρακαξών». Κάτι που κατάφεραν στο 16′. Ο Λοκόνγκα έβγαλε εκπληκτική διαγώνια μπαλιά στον Σάκα, αλλά το πλασέ του στην κίνηση δεν ήταν καλό. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντουμπράβκα απέκρουσε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Όντεγκααρντ.

Η Νιούκαστλ άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και στο 30′ έφτασε κοντά στο γκολ. Έπειτα από διώξιμο της άμυνας της Άρσεναλ ο Σέλβι έπιασε μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή, με τον Ράμσντεϊλ να κάνει μια απίθανη επέμβαση. Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν τα ηνία της αναμέτρησης και στο 41′ «άγγιξαν» το γκολ. Από σέντρα του Σάκα, ο Σμιθ-Ρόου έκανε την κεφαλιά, ο Ντουμπράβκα έδιωξε και ο Ομπαμεγιάνγκ αστόχησε προ κενής εστίας. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Άρσεναλ

«Καθάρισαν» Σάκα και Μαρτινέλι

Η Άρσεναλ μπήκε πιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος κι ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της ουσιαστική στιγμή στο 56′.  Σακά, Σμιθ-Ρόου και Ταβάρες συνδυάστηκαν υπέροχα και ο πρώτος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0! Ο Άγγλος άσος, όμως, στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μαρτινέλι στο 64΄. Μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς ο Βραζιλιάνος έκανε αισθητή την παρουσία του, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ο Τομιγιάσου έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο νεαρός άσος με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 2-0!

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν άνετα πλέον το σκορ και απειλούσαν σχεδόν… όποτε ήθελαν. Στο 81′ ο Μαρτινέλι έκανε το γύρισμα για τον Λακαζέτ, που πλάσαρε λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς, με το 2-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Με τη νίκη αυτή η Άρσεναλ έφτασε τους 23 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές και παρέμεινε στην πέμπτη θέση της Premier League, πιάνοντας την Γουέστ Χαμ που είναι μια θέση πιο πάνω, αλλά με ματς λιγότερο. Από την άλλη η Νιούκαστλ απογοήτευσε ξανά κι έμεινε στους μόλις 6 βαθμούς και την «ουρά» της βαθμολογίας, κινδυνεύοντας με υποβιβασμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Άρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Σάκα (64′ Μαρτινέλι), Πάρτεϊ (85′ Ελνένι), Λοκόνγκα, Σμιθ-Ρόου, Όντεγκααρντ, Ομπαμεγιάνγκ (76′ Λακαζέτ).

Νιούκαστλ (Έντι Χάουι): Ντουμπράβκα, Κραφθ, Σαρ, Λασέλς, Φρέιζερ, Γουίλοκ, Σέλβι (88′ Χέιντεν), Ρίτσι (68′ Μέρφι), Ζοέλιντον (68′ Αλμιρόν), Σεν Μαξιμέν, Γουίλσον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ