ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Απόδραση της Γιουνάιτεντ με το βαθμό – Η Τσέλσι έσκαψε το λάκκο της (vid)

Διά πυρός και σιδήρου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέδρασε με το ένα βαθμό από το «Στάφμορντ Μπριτζ» στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Τσέλσι.

Απόδραση της Γιουνάιτεντ με το βαθμό – Η Τσέλσι έσκαψε το λάκκο της (vid)

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι υποδέχτηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Σε ένα παιχνίδι που η Τσέλσι είχε την πρωτοβουλία, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να αμυνθεί αποτελεσματικό στο μεγαλύτερο διάστημα και να κόψει 2 βαθμούς από τους «μπλε».

Το τελικό 1-1 ευνοεί τη Λίβερπουλ και την Σίτι, οι οποίες βρίσκονται πια στο -2 και στο -1 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Τσέλσι μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 3ο λεπτό. Μετά από αδυναμία του Γουάν Μπισάκα και του Λίντελοφ να διώξουν, ο Χάντσον Οντόι βρέθηκε απέναντι από τον Ντε Χέα αλλά νικήθηκε.

Ο Μάικλ Κάρικ επέλεξε να αφήσει εκτός βασικού σχήματος τον Κριστιάνο και αυτό βοηθούσε την Γιουνάιτεντ να πιέζει ομαδικά σε όλο το γήπεδο. Φυσικά το ίδιο έκανε και η Τσέλσι, προβληματίζοντας την ανάπτυξη των φιλοξενούμενων.

Μετά το 25ο λεπτό, η Γιουνάιτεντ ρίσκαρε, καθώς περίμενε την αντίπαλο της στο μισό γήπεδο με 11 παίκτες πίσω από τη μπάλα. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ρούντιγκερ να σουτάρει από μακριά στο 30ο λεπτό και να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

Οι «μπλε», πάντως, δυσκολεύονταν να παίξουν ανάμεσα στις γραμμές, καθώς οι χώροι ήταν πολύ κλειστοί. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Η τραγική γκάφα του Ζορζίνιο έδωσε το προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ειδικότερα, μετά από κερδισμένο φάουλ της Τσέλσι στο 50ο λεπτό, ο Μπρούνο έδιωξε τη μπάλα για να απομακρύνει τον κίνδυνο. Ο Ζορζίνιο που είχε μείνει στη σέντρα για να καλύψει πιθανή αντεπίθεση, επιχείρησε να κοντρολάρει μία μπάλα που ερχόταν από πολύ ψηλά.

Η επιλογή του να μη διώξει τη μπάλα αποδείχθηκε εσφαλμένη. Το κοντρόλ του έφυγε, και ο Σάντσο έφυγε μαζί με το Ράσφορντ απέναντι στον Μεντί. Ο Άγγλος επέλεξε να μην πασάρει και δικαιώθηκε καθώς πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Ο Μπισάκα έδωσε φθηνό πέναλτι στη Τσέλσι

Αυτό το γκολ εγκατέστησε την Τσέλσι στα καρέ του Ντε Χέα. Η ομάδα του Τούχελ κυκλοφορούσε τη μπάλα έξω από την περιοχή της Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Κάρικ είχε επιλέξει να αμυνθεί μαζικά. Ως εκ τούτου, η Τσέλσι μετρούσε 13 κερδισμένα κόρνερ μετά από 70 λεπτά αγώνα.

Τελικά αυτή η υπεροχή της Τσέλσι μετουσιώθηκε σε γκολ. Μετά από μία εκτέλεση φάουλ, ο Μπισάκα ανέτρεψε τον Τιάγκο Σίλβα. Έτσι, σφυρίχτηκε πέναλτι και ο Ζορζίνιο επανόρθωσε σε ένα βαθμό για τη γκάφα του, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Τσέλσι ήταν η ομάδα που πήγαινε για το τρίποντο, με τη Γιουνάιτεντ να μοιάζει συμβιβασμένη με το βαθμό. Ωστόσο, οι ευκαιρίες που δημιουργούσε είτε ήταν ακίνδυνες είτε σταμάταγαν στα κορμιά των φιλοξενούμενων. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ρούντιγκερ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να σκοράρει και κάπως έτσι έμεινε μέχρι τέλους το 1-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ