ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ξανά οι παλιοσειρές «ξελάσπωσαν» την Παρί (vid)

Για ένα ακόμη παιχνίδι, η Παρί χρειάστηκε τη βοήθεια των «παλιοσειρών» για να βγει από τη δύσκολη θέση και να κερδίσει με 3-1 την Σεντ Ετιέν.

Ξανά οι παλιοσειρές «ξελάσπωσαν» την Παρί (vid)

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενήθηκε από την Σεντ Ετιέν στο στάδιο «Ζοφρουά Γκισάρ». Στο πρώτο ματς του Ράμος με τη φανέλα των Παριζιάνων, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δύσκολα με 3-1 παρόλο που αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω για 45 λεπτά.

Η εμφάνιση της Παρί ήταν απογοητευτική αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να σκοράρει στα τελευταία λεπτά του ματς. Έτσι, η Παρί διεύρυνε τη διαφορά της από τη 2η Νις. Ο Μέσι μοίρασε 2 ασίστ, με τον Ντι Μαρία και τον Μαρκίνιος να δίνουν τη λύση για ένα ακόμη παιχνίδι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έπεσε στα πόδια του Μπαπέ στο 13΄. Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των φιλοξενούμενων η μπάλα έφτασε στον Γάλλο, ο οποίος δε μπόρεσε να νικήσει τον Γκριν.

Η Σεντ Ετιέν περίμενε την αντίπαλο αλλά κρατούσε ψηλά τη γραμμή της άμυνάς της, με αποτέλεσμα να βγάζει συχνά οφσάιντ τους παίκτες του Ποκετίνο.

Στην πρώτη της καλή ευκαιρία, όμως, η Σεντ Ετιέν σόκαρε τους Παριζιάνους. Ειδικότερα, μετά από μία απίθανη μπαλιά του Καζρί, ο Μπουανγκά με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 στο 25ο λεπτό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε τη μπάλα στα πόδια της αλλά οι αστέρες της έπαιρναν πολλές λάθος επιλογές στην τελική προσπάθεια.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 39ο λεπτό για τη 2η καλή φάση της Παρί, με τον Γκριν να αρνείται το γκολ στο Νεϊμάρ από πλάγια θέση. Ο Γκριν εξελισσόταν στον ήρωα των γηπεδούχων όταν εξουδετέρωσε ένα ακόμη πλασέ του Μπαπέ στο 40ο λεπτό.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Σεντ Ετιέν είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ήρθε η αποβολή του Κολοτζιετζάκ μετά από τάκλιν στον Μπαπέ να αλλάξει τις αριθμητικές ισορροπίες στο 45ο λεπτό. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους δέχτηκαν το 1-1 από το φάουλ που σφυρίχτηκε κατά του Κολοτζιετζάκ. Ειδικότερα, ο Μέσι εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαρκίνιος με κεφαλιά από μακρινή θέση έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Ντι Μαρία και Μαρκίνιος «κουβάλησαν» ξανά

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό. Η Σεντ Ετιέν αναγκάστηκε να αμυνθεί μαζικά με 10 παίκτες κοντά στην περιοχή του Γκριν. Μετά από 60 λεπτά παιχνιδιού, οι αμυνόμενοι των γηπεδούχων έπαιρναν εξαιρετικό βαθμό, μπλοκάροντας τα σουτ των φιλοξενούμενων και βάζοντας τα σώματα τους στη φωτιά.

Τα αστέρια της Παρί βρίσκονταν σε κάκιστη μέρα και αυτό φάνηκε στη φάση του 68ου λεπτού. Αρχικά, ο Νεϊμάρ βρέθηκε απέναντι από τον Γκριν αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Μέσι αλλά από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή δε βρήκε καν εστία.

Τελικά, η πίεση της Παρί στα καρέ της Σεντ Ετιέν απέδωσε καρπούς στο 78ο λεπτό. Αυτή τη φορά ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να λειτουργήσει σωστά σε κλειστούς χώρους και αφού πάσαρε για τον Ντι Μαρία, ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-1.

Αυτό το τέρμα ψαλίδισε τις ελπίδες της κουρασμένης Σεντ Ετιέν για θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, στο τέλος δέχτηκε και τρίτο γκολ μετά την τρίτη ασίστ του Μέσι και το 2ο γκολ του Μαρκίνιος με κεφαλιά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ