ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ο Τσάβι τορπίλισε και βύθισε το… υποβρύχιο (vid)

Συνεχίζει άχαστος ο Τσάβι στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί με... διπλό buzzer beater του επικράτησαν της Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ (1-2) παίρνοντας σπουδαία νίκη.

Ο Τσάβι τορπίλισε και βύθισε το… υποβρύχιο (vid)

O Τσάβι ήρθε στην Μπαρτσελόνα για να της δώσει μεταξύ των άλλων και το χαμένο μέταλλο του νικητή. Οι Καταλανοί πίστεψαν στο «τρίποντο» στο αφιλόξενο Μαδριγάλ και το πέτυχαν. Ο Ντεπάι μίλησε στο 88′ με τον Ολλανδό να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ματς. Νίκη με 3-1 για τους «μπλαουγκράνα» και δύο στα δύο για τον Τσάβι στη La Liga. To κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Κουτίνιο με εύστοχο πέναλτι στο 95′.

To ματς

Εξαρχής ήταν γνωστό στους παίκτες του Τσάβι πως η σημερινή αποστολή ήταν πολύ δύσκολη. Η Βιγιαρεάλ παραδοσιακά δυσκολεύει τους Καταλανούς και ειδικά στο Μαδριγάλ. Πόσο μάλλον τώρα που οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Η γηπεδούχος ομάδα με τη σειρά της ήθελε να ξεχάσει τα μεσοβδόμαδα και την εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League.

Έτσι έμοιαζε δεδομένο πως και οι δύο ομάδες θα έδιναν τα πάντα για την επικράτηση. Έτσι κι έγινε. Από το πρώτο λεπτό αμφότερες παρουσιάστηκαν έτοιμες για αυτή τη μάχη. Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη. Ήταν η ομάδα που πάτησε περισσότερο την αντίπαλη περιοχή. Είχε τις ευκαιρίες της να ανοίξει το σκορ όμως τα δοκάρια δεν της έκαναν τη χάρη. Έτσι στα πρώτα 45′  Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε ακόμη περισσότερο. Στο 48′ ο Φρένκι Ντε Γιονγκ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους βάζοντας τη… σπίθα για την αγωνιστική έκρηξη. Ο Ολλανδός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Βιγιαρεάλ και την ασταθή απόκρουση του Ρούλι σε κοντινό σουτ του Ντεπάι. Με το 1-0 στην πλάτη το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν αναγκασμένο να ρισκάρει και να βγει μπροστά.

Τρελό φινάλε στο Μαδριγάλ – Τρία γκολ και… παράνοια για Τσάβι

Οι παίκτες του Έμερι όσο περνούσε ο χρόνος ανέβαζαν την απόδοσή τους πιέζοντας τους αντιπάλους τους. Η Βιγιαρεάλ εν τέλει στο 76′ κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την αγωνιστική της υπεροχή. Ο Τσουκουέζε εκμεταλλεύτηκε τις αργές επιστροφές της καταλανικής άμυνας και με άψογο τελείωμα κέρδισε τον τερ Στέγκεν κάνοντας το 1-1. Πλησιάζοντας προς το φινάλε οι περισσότεροι έβλεπαν το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στην ισοπαλία. Ο Μέμφις Ντεπάι όμως είχε διαφορετική γνώμη. Ο Ολλανδός φορ της Μπαρτσελόνα στο 88′ πήρε το όπλο του και το… δωράκι του Αλμπιόλ και από κοντά έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Το κερασάκι στη τούρτα της επιτυχίας των Καταλανών έβαλε στο 94′ ο Κουτίνιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ