ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σφοδρή επίθεση του Κριστιάνο στον ιδιοκτήτη του France Football (pic)

O Κριστιάνο Ρονάλντο τοποθετήθηκε επίσημα για τα όσα ειπώθηκαν από τον Πασκάλ Φερέ, ιδιοκτήτη της εφημερίδας France Football.

Σφοδρή επίθεση του Κριστιάνο στον ιδιοκτήτη του France Football (pic)

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα είναι παρών στην απονομή της Χρυσής Μπάλας. Το βραβείο αυτό απονέμεται από το γαλλικό περιοδικό, France Football, στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη κάθε χρόνο. Αλλά, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Ρονάλντο, έχει… νευριάσει με τον ιδιοκτήτη του μέσου ενημέρωσης της Γαλλίας.

Ο Πασκάλ Φερέ φαίνεται πως είπε ότι ο Ρονάλντο τού είχε αναφέρει πως θέλει να κλείσει την καριέρα του με περισσότερες Χρυσές Μπάλες από τον Λιονέλ Μέσι! Αυτή τη στιγμή, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έχει έξι κατακτήσεις, έναντι πέντε του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η εκδοχή του Φερέ συνεπώς, μπορεί να συνδεθεί με την απουσία του Κριστιάνο από το Παρίσι για την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου.

Ωστόσο, ο Ρονάλντο έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Με μήνυμα στα social media, ανέφερε το πώς έχουν τα πράγματα από τη δική του πλευρά. Διαψεύδοντας πλήρως τα λεγόμενα του Πασκάλ Φερέ.

Το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Το σημερινό αποτέλεσμα εξηγεί τις δηλώσεις του Πασκάλ Φερέ την περασμένη εβδομάδα. Όταν είπε ότι του εμπιστεύτηκα ότι η μόνη μου φιλοδοξία ήταν να τελειώσω την καριέρα μου με περισσότερες Χρυσές Μπάλες από τον Λιονέλ Μέσι.

Είπε ψέματα, χρησιμοποίησε το όνομά μου για να προωθήσει τον εαυτό του και το έντυπο για το οποίο εργάζεται. Είναι απαράδεκτο ότι ο υπεύθυνος για την απονομή ενός τέτοιου κύρους επάθλου θα μπορούσε να λέει ψέματα με αυτόν τον τρόπο. Σε απόλυτη ασέβεια προς κάποιον που πάντα σεβόταν το France Football και τη Χρυσή Μπάλα. Και είπε πάλι ψέματα σήμερα, δικαιολογώντας την απουσία μου από το γκαλά με μια υποτιθέμενη καραντίνα που δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Θέλω πάντα να συγχαίρω όσους κερδίζουν, μέσα από τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι που καθοδηγούν την καριέρα μου από την αρχή της. Και το κάνω γιατί δεν είμαι ποτέ εναντίον κανενός. Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου, για τους συλλόγους που εκπροσωπώ και για όσους με αγαπούν. Δεν κερδίζω κανέναν.

Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της καριέρας μου είναι να κατακτήσω συλλογικούς και διεθνείς τίτλους για τις ομάδες που εκπροσωπώ και για την εθνική ομάδα της χώρας μου. Επίσης, θέλω να γίνω καλό παράδειγμα για όλους όσους είναι ή θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Να αφήσω το όνομά μου γραμμένο με χρυσά γράμματα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Θα τελειώσω λέγοντας ότι η εστίασή μου είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε όλα όσα, μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας, μπορούμε ακόμα να πετύχουμε αυτή τη σεζόν. Τα υπόλοιπα είναι τα υπόλοιπα…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ