ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Χρυσή Μπάλα 2021: Ένα στέμμα για τρεις!

Μέσι, Λεβαντόφσκι, Μπενζεμά και οι υπόλοιποι. Σε ποιανού τα χέρια θα καταλήξει η φετινή Χρυσή Μπάλα; Θα το μάθουμε απόψε το βράδυ λίγο μετά τις 21:30.

Χρυσή Μπάλα 2021: Ένα στέμμα για τρεις!

H μεγάλη στιγμή έφθασε! Η απονομή της Χρυσής Μπάλας επιστρέφει, με τους διοργανωτές να νικούν φέτος τον κορωνοιό και να πραγματοποιούν κανονικά την ετήσια εκδήλωση. Το βράδυ της Δευτέρας το Παρίσι θα λάμψει. Οι μεγαλύτεροι εν ενεργεία ποδοσφαιρικοί αστέρες θα βρεθούν στην ίδια αίθουσα. Άπαντες ανυπομονούν να μάθουν ποιος θα είναι ο εκλεκτός. Ποιος θα είναι ο κάτοχος της φετινής Χρυσής Μπάλας.

Ο ανταγωνισμός αυτή τη χρονιά είναι αρκετά μεγάλος. Πέντε τα φαβορί για τον τίτλο. Τρία τα επικρατέστερα. Λιονέλ Μέσι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Καρίμ Μπενζεμά. Τους ακολουθούν Μοχάμεντ Σαλάχ και Ζορζίνιο. Όλοι τους είναι υπέροχοι. Ολοκληρώνουν μια εξαιρετική χρονιά. Ένας όμως θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει αυτή τη πρωτιά. Να κατακτήσει αυτή τη προσωπική διάκριση.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Χρυσή Μπάλα

Το μεγάλο φαβορί είναι για άλλη μία χρονιά ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βίωσε μια έντονη χρονιά. Ένα πρώτο εξάμηνο που πάλευε μόνος του στην Μπαρτσελόνα. Ένα καλοκαίρι που του χάρισε τον πρώτο του τίτλο με την εθνική Αργεντινής. Και την μετακίνησή του στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν. Τον 34χρονο ακολουθεί το βαρύ πυροβολικό της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ τα τελευταία τρία χρόνια πυροβολεί αδιακρίτως κάθε αντίπαλο. Σκοράρει ακατάπαυστα αποτέλεσμα να έχει χαρίσει στην Μπάγερν κυριολεκτικά τα πάντα. Πέρυσι αν διεξαγόταν το γκαλά θα μιλούσαμε για αυτόν ως νικητή. Και φέτος όμως είναι πολύ κοντά στο να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Μετά τους δύο παραπάνω έρχεται ο διαχρονικός Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός έχει πάρει όλο το 2021 – αλλά και νωρίτερα – τη Ρεάλ Μαδρίτης από το χεράκι και την οδηγεί με ασφάλεια στο μεταβατικό της στάδιο. Τέλος, Μοχάμεντ Σαλάχ και Ζορζίνιο. Ο πρώτος αποτελεί τη σημαία της Λίβερπουλ. Ο δεύτερος κλειδί της Τσέλσι. Κατέκτησε το Champions League αλλά και το Euro με την εθνική Ιταλίας. Μεγάλη μάχη η αποψινή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ