ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ράνγκνικ άλλαξε τα… πλάνα του Πογκμπά!

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται να... τρενάρει την ιδέα αποχώρησης του από τη Γιουνάιτεντ και να το ξανασκέφτεται, λόγω της πρόσληψης του Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο Ράνγκνικ άλλαξε τα… πλάνα του Πογκμπά!

Στο μεγαλύτερο μέρους του καλοκαιριού ο Πολ Πογκμπά πρωταγωνίστησε σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια. Δεν ήταν, άλλωστε, λίγες οι ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τον Γάλλο μέσο. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπόρεσε να τον διατηρήσει στις τάξεις της, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν. Κάτι που στην αρχή έδωσε «φτερά» στον 28χρονο άσο, που ξεκίνησε εντυπωσιακά. Σταδιακά, όμως, τόσο η δική του απόδοση όσο και αυτή των «κόκκινων διαβόλων» έπεφτε. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 1,5 με 2 μηνών.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Παράλληλα, το μέλλον του Πογκμπά στην Γιουνάιτεντ μόνο ξεκάθαρο δεν είναι. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του με την ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2022 και δεν το έχει ακόμη ανανεώσει. Κάτι που σημαίνει πως από τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να μπει σε συζητήσεις με όποια ομάδα θέλει. Ένα ενδεχόμενο που μέχρι πρόσφατα έμοιαζε δεδομένο. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Athletic» η έλευση του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της ομάδας έκανε τον Γάλλο άσο να πειστεί να περιμένει ως το καλοκαίρι για να πάρει την τελική του απόφαση.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πογκμπά

Ο Ράνγκινκ ίσως κρατάει το «κλειδί» για το μέλλον του Πογκμπά

Αυτή τη στιγμή ο Πογκμπά δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα. Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είδε με καλό «μάτι» την πρόσληψη του Ράνγκνικ και θέλει να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του, χωρίς να έχει έγνοιες για το μέλλον του. Ο ίδιος θέλει να σκεφτεί και να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα μόλις τελειώσει η σεζόν και αφού έχει επιστρέψει στα γήπεδα.

Γι’ αυτό και δύσκολα ο Πογκμπά θα μπει σε διαπραγματεύσεις με κάποια ομάδα αυτό το διάστημα. Άλλωστε, αυτό πιθανώς να είναι το τελευταίο πολύ μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, με τον ίδιο να βρίσκεται στο ηλικιακό πικ της. Παράλληλα, το ενδεχόμενο αυτό συμφέρει και τους «κόκκινους διαβόλους». Κι αυτό γιατί θα έχουν μπροστά τους αρκετό χρόνο προκειμένου να δοκιμάσουν να τον πείσουν να ανανεώσει τελικά το συμβόλαιο του. Και σε αυτό, πιθανώς, να αποτελέσει «κλειδί» και η αντιμετώπιση του από τον Ράνγκνικ. Έναν προπονητή λάτρη της πειθαρχίας και της συλλογικής προσπάθειας. Δύο τομείς που ο Γάλλος άσος δεν παίρνει και… άριστα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ