ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Με τέτοιον Μεσίας πως να μην ονειρεύεται η Μίλαν (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μεσίας η Μίλαν πέρασε... αέρας από το Λουίτζι Φεράρις επικρατώντας της Τζένοα με το... πεντακάθαρο 3-0.

Με τέτοιον Μεσίας πως να μην ονειρεύεται η Μίλαν (vid)

Βόλτα στο «Φεράρις» για τη Μίλαν! Οι «Ροσονέρι» δεν αντιμετώπισαν την παραμικρή αντίσταση από την Τζένοα του Αντρίι Σεφτσένκο. Οι Γενοβέζοι παραδόθηκαν στις ορέξεις των Μεσίας και Ζλάταν. Καθαρό 3-0 με δύο γκολ από τον Βραζιλιάνο και ένα… ποίημα του Σουηδού.

Το ματς

Η Μίλαν πήγαινε στη Γένοβα με μονάχα έναν σκοπό. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι επιζητούσε τη νίκη που θα τη διατηρούσε στη δεύτερη θέση και σε τροχιά πρωταθλητισμού. Η πρόσφατη ήττα από την Σασουόλο απέφερε σκυθρωπά πρόσωπα στο Σαν Σίρο. Οι «Ροσονέρι» ήθελαν να αφήσουν πίσω τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή τη κακή εμφάνιση. Έτσι η Τζένοα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν στους οπαδούς αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς τους πως μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους στο χορτάρι. Πίεση ψηλά, κατοχή της μπάλας και αναζήτηση ενός γρήγορου γκολ. Αυτό τελικά ήρθε στο 10′ χάρις το μαεστρικό χτύπημα φάουλ του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Ο Σουηδός έστησε τη μπάλα αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του Σιρίγκου. Αυτό όμως δεν τον απέτρεψε από το να δοκιμάσει απευθείας και εν τέλει να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ.

Αγριεμένος ο Μεσίας – Δύο γκολ ο Βραζιλιάνος και η Μίλαν καθάρισε τη Τζένοα

Με το 1-0 στην πλάτη η Τζένοα αναγκαστικά βγήκε από το καβούκι της αναζητώντας την ισοφάριση. Αυτή τελικά όχι μόνο δεν ήρθε ποτέ αλλά η Μίλαν κατόρθωσε να κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα σχέδια των αντιπάλων της. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι φόρτωσαν την αντίπαλη περιοχή. Το σουτ του Ζλάταν κόντραρε σε σώματα. Η μπάλα έφθασε στον Μεσίας και από κει ο έμπειρος άσσος με κεφαλιά κρέμασε τον Σιρίγκου κάνοντας το 0-2. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Μεσίας Μίλαν

Στην επανάληψη, τίποτα δεν έδειχνε να αλλάζει. Η Τζένοα και να ήθελε δεν μπορούσε να ξαναμπει στο ματς. Η Μίλαν ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό ανεβάζοντας τον εκείνη όποτε ήθελε. Στο 61′ οι «Ροσονέρι» και πάλι βρήκαν την αντίπαλη εστία. Δράστης ξανά ο Μεσίας. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αυτή τη φορά τελείωσε ιδανικά τη φάση με συρτό διαγώνιο σουτ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα. Η Μίλαν «έσβησε» το ματς και το πήγε έτσι μέχρι και το τέλος. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια εύκολη νίκη κόντρα στη Τζενοα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ