ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Τούχελ… βγήκε μπροστά για τον Σαούλ!

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για τον Σαούλ και τόνισε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο προσαρμογής στην Τσέλσι, ενώ ανέφερε ότι πλησιάζει η στιγμή της ευκαιρίας του.

Ο Τούχελ… βγήκε μπροστά για τον Σαούλ!

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Σαούλ βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα ουκ ολίγων ομάδων. Εξάλλου, ήταν γνωστό πως ο Ισπανός μέσος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, βρέθηκε μια «ανάσα» από την Μπαρτσελόνα, ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Γκριεζμάν. Ωστόσο, επέλεξε τελικά την Τσέλσι και την Premier League για να συνεχίσει την καριέρα του. Βέβαια, στην Αγγλία δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τα πατήματα του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Σαούλ έχει αγωνιστεί μόλις 47 λεπτά στην Premier League κι άλλα 39 στο Champions League. Κι αυτό γιατί ο Τόμας Τούχελ δείχνει να μην τον εμπιστεύεται πλήρως. Μάλιστα, δημοσιεύματα πριν από λίγο καιρό έκαναν λόγο για… χαριστικό δανεισμό του στην Τσέλσι, λόγω του μάνατζερ του. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός διέψευσε το σενάριο αυτό στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Γουότφορντ (1/12) και τόνισε πως εμπιστεύεται πλήρως τον Ισπανό και ότι χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο προσαρμογής, ενώ αποκάλυψε πως ήρθε η… στιγμή του να «λάμψει».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σαούλ

Τούχελ: «Χρειάζεται χρόνο προσαρμογής ο Σαούλ»

Ο Τούχελ ανέφερε πως η επιλογή του Σαούλ πάρθηκε από κοινού και ότι ο μεγάλος ανταγωνισμός στη μεσαία γραμμή της Τσέλσι τον έχει δυσκολέψει. Παράλληλα, τόνισε πως πρέπει άπαντες στην ομάδα να καταλάβουν περισσότερο τον Ισπανό μέσο. Κι αυτό γιατί ο ίδιος βρίσκεται σ’ ένα νέο περιβάλλον με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, οπότε χρειάζεται τον χρόνο του. Τέλος, ανέφερε ότι λόγω των τραυματισμών που μαστίζουν τους «μπλε», ο Σαούλ θα λάβει την ευκαιρία του και καλείται να δείξει τι αξίζει.

«Μια μεταγραφή της ομάδας; Όχι, δεν τα κάνουμε αυτά εδώ. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει μεταγραφές ως… χάρη στην ομάδα ή τον προπονητή. Τις κάνουμε γιατί μαζί θεωρούμε ότι είναι καλές περιπτώσεις κι αυτό ακριβώς έγινε κι εδώ. Πιστεύω ότι κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο προσαρμογής κι αυτό γίνεται με τον Σαούλ. Ανταγωνίζεται με πολλούς ποιοτικούς παίκτες στη μεσαία γραμμή. Πρέπει να τον καταλάβουμε περισσότερο, όχι σε γλωσσικό επίπεδο, αλλά στο ποια είναι τα δυνατά του σημεία, τις λεπτομέρειες που τον κάνουν ξεχωριστό, τι μπορεί να προσφέρει, που βρίσκεται η ποιότητα του, που ίσως είναι κάτι το ξεχωριστό στην ομάδα και δεν είναι εύκολο.

Υποθέτω ότι είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα πλην της Ατλέτικο Μαδρίτης, γιατί βγήκε από τις ακαδημίες της και πρέπει να δεχτούμε πως το στυλ παιχνιδιού εκεί είναι διαφορετικό. Αυτό μας διδάσκει ότι όλοι χρειάζονται χρόνο και τις τελευταίες μέρες έχει εμφανιστεί καλύτερος, τον παρατηρώ πιο χαλαρό κι αυτό του δίνει μια ελευθερία να δείξει το ταλέντο του. Αυτή τη στιγμή με τους τραυματισμούς που έχουμε είναι η στιγμή του να είναι έτοιμος και πιστεύω ότι θα το δείξει», είπε ο Τούχελ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ