ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ζλάταν: «Έφτασα κοντά στη Νάπολι λόγω Μαραντόνα!»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε ότι βρέθηκε μια «ανάσα» από τη Νάπολι, λόγω του Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ μίλησε και για τη σύγκρουση του με τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ζλάταν: «Έφτασα κοντά στη Νάπολι λόγω Μαραντόνα!»

Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι από τους πιο ποιοτικούς επιθετικούς των τελευταίων ετών. Τα νούμερα του, αλλά κυρίως το γεγονός ότι… ξεγελάει συνεχώς τον χρόνο το επιβεβαιώνουν πλήρως αυτό. Μόλις την περσινή σεζόν με 17 γκολ σε 27 παιχνίδια οδήγησε την Μίλαν στην επιστροφή της στο Champions League. Βέβαια, ο Σουηδός φορ ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, χάνοντας το EURΟ, αλλά και το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Βέβαια, στα 11 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος έχει βρει δίχτυα πέντε φορές, όλες στη Serie A.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ζλάταν είναι ο παίκτης που όλοι κοιτούν στη Μίλαν, ο ηγέτης της, τόσο λόγω της ποιότητας του, όσο και λόγω του χαρακτήρα του. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην «Corriere della Sera», ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου του «Αδρεναλίνη: Η ανείπωτη ιστορία μου», τον Ιανουάριο του 2020 είχε συμφωνήσει σε όλα με την Νάπολι, πριν επιστρέψει στους «ροσσονέρι». Μάλιστα, όπως τόνισε, ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν η έμπνευση που πήρε από τον Ντιέγκο Μαραντόνα, θέλοντας να κάνει ό,τι κι εκείνος.

«Ο Μαραντόνα είναι ένας θρύλος. Είδα ένα ντοκιμαντέρ για αυτόν και αποφάσισα να πάω στη Νάπολι, για να γίνω σαν τον Ντιέγκο. Να κερδίσω το Scudetto. Βαρέθηκα την Αμερική. Νόμιζα ότι θα τα παρατούσα. Ο Ραϊόλα μου είπε: “Είσαι τρελός; Πρέπει να γυρίσεις στην Ιταλία”. Είχα καταλήξει σε συμφωνία με τη Νάπολι, αλλά στη συνέχεια ο Πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έδιωξε τον Κάρλο Αντσελότι. Έτσι, ρώτησα τον Ραϊόλα; “Ποια ομάδα είναι χειρότερη, που μπορώ να την αλλάξω;” Απάντησε: “Χθες η Μίλαν έχασε 5-0 στο Μπέργκαμο”. Αποφασίστηκε, είπα: “Πάμε στη Μίλαν. Είναι ένα κλαμπ που ξέρω και μια πόλη που μου αρέσει”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ζλάταν: «Μεγάλωσα στο γκέτο του Μάλμε, πρέπει να τακτοποιήσω τον Λουκάκου»

Παράλληλα, ο Ζλάταν μίλησε και για τη σύγκρουση που είχε με τον Ρομέλου Λουκάκου. Οι δύο παίκτες κόντεψαν να έρθουν στα χέρια τον περασμένο Ιανουάριο στο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ για το κύπελλο Ιταλίας, με τον Σουηδό να αναφέρει πως ο Βέλγος άσος έχει μεγάλο εγώ και ότι ήθελε να του δώσει ένα «μάθημα». Στο τέλος, μάλιστα, τόνισε πως οι δυο τους έχουν ακόμα «ανοιχτούς» λογαριασμούς, που πρέπει να τους λύσουν μέσα στο γήπεδο, ενώ ανέφερε ότι δεν μισεί κανέναν, πόσω μάλλον τον νυν παίκτη της Τσέλσι.

«Ο Λουκάκου έχει μεγάλο εγώ, πιστεύει ότι είναι πρωταθλητής και πραγματικά δυνατός. Αλλά μεγάλωσα στο γκέτο του Μάλμε και όταν κάποιος μπαίνει από κάτω με το κεφάλι κάτω, τον βάζω στη θέση του. Λοιπόν, τον χτύπησα στο… γλυκό του σημείο. Στα βουντού της μαμάς του. Και έχασε τον έλεγχο. Αν και εξακολουθώ να έχω μια τρομερή αμφιβολία… χάσαμε αυτό το ντέρμπι. Αποβλήθηκα. Μετά τραυματίστηκα. Έγιναν πολλά άσχημα πράγματα. Είδατε ότι τα τελετουργικά του Λουκάκου τελικά έπιασαν; Ζήτησα από τους πιστούς φίλους μου να προσευχηθούν για μένα. Πρέπει να τακτοποιήσω τον λογαριασμό και μαζί του. Ελπίζω να τον συναντήσω σύντομα. Στο δρόμο? Όχι, αυτά είναι πράγματα που πρέπει να λυθούν στο γήπεδο. Δεν μισώ κανέναν, πόσω μάλλον τον Λουκάκου», ανέφερε ο Ζλάταν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ