ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νιούκαστλ: Τότε επιστρέφει ο Τονάλι!
Ο Σαλάχ είναι πιο ξενερωμένος από ποτέ με τη Λίβερπουλ και αυτό… φαίνεται! (pic)
Ο Τεν Χαγκ βλέπει σαν… λουκούμι τον Σάντσο, μετά την τελευταία του εμφάνιση!
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο «Στίβι» υποκλίθηκε στην… Ιβηρική Σίτι (vid)

Πορτογαλική υπόθεση η αποψινή νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Ντίας και Μπερνάρντο Σίλβα καθάρισαν την Άστον Βίλα (2-1) και διατήρησαν τους «Πολίτες» με το βλέμμα στην κορυφή.

Ο «Στίβι» υποκλίθηκε στην… Ιβηρική Σίτι (vid)

Δύο πανέμορφα γκολ από τους Ρούμπεν Ντίας και Μπερνάρντο Σίλβα ήταν αρκετά για την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» μπορεί να είδαν τον Γουότκινς να μειώνει όμως ουσιαστικά δε φοβήθηκαν ποτέ την Άστον Βίλα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε (2-1) αυτής από το Μπέρμινγχαμ και συνέχισε να κυνηγά την Τσέλσι και την κορυφή της Premier League.

Το ματς

Πριν τη σέντρα άπαντες πίστευαν πως η Άστον Βίλα του φουριόζου Στίβεν Τζέραρντ θα μπορούσε να προλάβει σθεναρή αντίσταση στους «Πολίτες». Βάσει αποτελέσματος μπορεί να έγινε. Βάσει εικόνας όμως το σκορ αδικεί τους φιλοξενούμενους. Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να μην υποπέσει σε γκέλα και τα κατάφερε περίφημα. Με πειθαρχεία στο παιχνίδι της από την αρχή μέχρι το τέλος η ομάδα του Πεπ επικράτησε της αντιπάλου της και παρέμεινε σε τροχιά γύρω από την κορυφή.

Μπερνάρντο Σίλβα και σεμινάριο αντεπίθεσης από την Σίτι

Το πρώτο μέρος του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν καθολική υπεροχή. Με κατοχή της μπάλας μεγαλύτερη του 60% είναι περιττό να πούμε πως το παιχνίδι μετατοπίστηκε με ευκολία στην περιοχή της Βίλα. Ωστόσο κάθε προσπάθεια των επιθετικών της Σίτι έπεφτε στο κενό. Τη λύση στο σκοράρισμα την έδωσε ο Ρούμπεν Ντίας. Ο Πορτογάλος αμυντικός στο 27′ ανέβηκε στα όρια της μεγάλης περιοχής. Ο Στέρλινγκ έκανε την διείσδυση. Έδωσε την πάσα στον Ντίας και ο έμπειρος στόπερ με άψογο στυλ έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Σίτι

Σαν να μην έφθανε αυτό για τους γηπεδούχους η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα. Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν μαθήματα σωστής αντεπίθεσης. Η μπάλα κυκλοφόρησε με ταχύτητα, έφθασε στον Ζεσούς και από κει στον Μπερνάρντο Σίλβα. Ο Πορτογάλος χωρίς πολύ σκέψη είδε την μπάλα μπροστά του και με εξαιρετικό σουτ στον αέρα έκανε το 2-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Άστον Βίλα θέλησε να δείξει τα δόντια της. Μόλις στο 47′ κατόρθωσε να μειώσει σε 2-1 χάρις το εύστοχο τελείωμα του Γουότκινς. Όλο το υπόλοιπο μέρος του αγώνα δεν έφερε άλλο γκολ. Η Μάντσεστερ Σίτι περιόρισε τη δράση της αντιπάλου της. Ταυτόχρονα όμως δε βρήκε τον τρόπο να βάλει τέλος στην υπόθεση νίκη. Οι «Πολίτες» πλησιάσαν αρκετές φορές στο 3-1 αλλά δεν το βρήκαν. Όπως και να χει όμως δεν το πλήρωσαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ