ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Η Μαγιόρκα Κούμπο-σε την Ατλέτικο μες το «Μετροπολιτάνο»!

Ο Τακεφούσα Κούμπο, που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, «πλήγωσε» τη συμπολίτισσα Ατλέτικο στο 90' κι έδωσε ένα επικό διπλό στην Μαγιόρκα μέσα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Η Μαγιόρκα Κούμπο-σε την Ατλέτικο μες το «Μετροπολιτάνο»!

Την περσινή σεζόν το «Γουάντα Μετροπολιτάνο» αποτέλεσε το… φρούριο της Ατλέτικο Μαδρίτης στον δρόμο της προς την κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο, φέτος, τα πράγματα έχουν αλλάξει, με τις γκέλες να διαδέχονται η μια την άλλη για τους «ροχιμπλάνκος» στην έδρα τους, χωρίς όμως να έχουν ηττηθεί. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να υποδεχθούν τη Μαγιόρκα. Οι «πειρατές» έκαναν μια… έξυπνη εμφάνιση στη Μαδρίτη και με λυτρωτή τον Τακεφούσα Κούμπο, που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο 90′ πήραν ένα τεράστιο διπλό, αφήνοντας την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε στο -6 από την κορυφή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος

Η Ατλέτικο ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε μόλις στο 5′. Ο Κούνια βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και σούταρε, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Από την άλλη, η Μαγιόρκα έπαιζε πιο σφιχτά και έψαχνε τις στιγμές της στην κόντρα. Στο 28′ ο Πρατς έκανε ένα τρομερό σουτ από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Όμπλακ.

Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα ο Σλοβένος πορτιέρε απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Λι. Ο ίδιος παίκτης στο 35′ πλάσαρε ξανά λίγο δίπλα από το δοκάρι. Το πρώτο μέρος δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ατλέτικο

Ο Κούμπο έβαλε «φωτιά» στη Μαδρίτη

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο αργό ρυθμό και την Ατλέτικο να έχει με μεγαλύτερη άνεση την μπάλα στα πόδια της. Οι «ροχιμπλάνκος» προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Μαγιόρκα κι έφτασαν πολύ κοντά να το πετύχουν στο 62΄. Ο Λόντι έκανε ωραία προσπάθεια και βρήκε τον Κούνια στο ύψος της περιοχής, αλλά εκείνος πλάσαρε λίγο άουτ. Έξι λεπτά αργότερα, όμως, οι «ροχιμπλάνκος» βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κορέα έκανε όμορφη κίνηση και γύρισμα για τον Κούνια που αυτή τη φορά δε λάθεψε, με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0!

Ωστόσο, ενώ η Ατλέτικο έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, η Μαγιόρκα στην πρώτη της καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος βρήκε την ισοφάριση. Από εκτέλεση φάουλ του Λι ο Ρούσο νίκησε τους πάντες στον αέρα κι έκανε το 1-1 με κεφαλιά! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να… συνέλθουν και να κυνηγήσουν τη νίκη, αλλά στις καθυστερήσεις είδαν τους φιλοξενούμενους να τους «κλέβουν» και το ματς. Από κάθετη πάσα του Μπατάλια ο Κούμπο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε υποδειγματικά τον Όμπλακ για το 1-2!

Οι «ροχιμπλάνκος» κυνήγησαν γρήγορα την ισοφάριση κι έφτασαν μια ανάσα από το να το πετύχουν στο 94′. Από εκτέλεση κόρνερ του Κόκε, ο Φέλιξ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του ματς, με την Μαγιόρκα να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη. Έτσι, η Ατλέτικο έμεινε στους 29 βαθμούς έπειτα από 15 αγωνιστικές κι έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Μαγιόρκα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γιορέντε, Σάβιτς (11′ Ερμόσο), Φελίπε, Λόντι, Κορέα (71′ Σουάρες), Κοντόγκμπια, Ντε Πολ (60′ Φέλιξ), Κόκε, Γκριεζμάν (60′ Λεμάρ), Κούνια (71′ Βρσάλικο).

Μαγιόρκα (Λουίς Γκαρσία): Ρέινα, Μαφέο, Ρούσο, Βάλιεντ, Κόστα, Μπάμπα, Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα (74′ Μπατάλια), Σάντσεθ (74′ Κούμπο), Λι (85′ Σέντλαρ), Ροντρίγκεθ, Πρατς (74′ Άνχελ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ