ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Μέσι: «Δεν με απασχολεί να είμαι ο κορυφαίος όλων»

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε πλήρως ταπεινός στη συνέντευξη μετά την έβδομη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, αναφέροντας ότι ποτέ δεν τον απασχόλησε να γίνει ο κορυφαίος όλων.

Μέσι: «Δεν με απασχολεί να είμαι ο κορυφαίος όλων»

Μόλις πριν λίγους μήνες ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια. Κάτι που σχεδόν ουδείς περίμενε, δεδομένου πως οι δύο πλευρές τα είχαν βρει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, οι κάκιστες οικονομικές συνθήκες της ισπανικής ομάδας «μπλοκάραν» τη συμφωνία κι οδήγησαν τον Αργεντινό στην έξοδο. Η Παρί Σεν Ζερμέν εκμεταλλεύθηκε τη συγκυρία και απέκτησε τον 34χρονο άσο δημιουργώντας μια πραγματική… Dream Team. Βέβαια, ο ίδιος ακόμη παλεύει να βρει τα πατήματα του στη Γαλλία.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Μέσι μετράει μόλις 4 γκολ και 3 ασίστ σε 12 παιχνίδια, χωρίς να μπορεί να κάνει τη διαφορά στους Παριζιάνους. Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο Αργεντινός συνεχίσει να προσθέτει επιτυχίες στον μύθο του. Βλέπετε, πριν από μερικές ημέρας κατέκτησε την έβδομη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, όντας ο πολυνίκης του θεσμού. Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «France Football» εμφανίστηκε πιο ταπεινός από ποτέ μετά το βραβείο του, τονίζοντας πως ποτέ του δεν τον απασχόλησε να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

Μέσι: «Απλά πάλεψα για τα όνειρα μου»

Όπως τόνισε ο Μέσι δεν τον ενδιαφέρει ο χαρακτηρισμός αυτός, αφού του αρκεί και μόνο που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους. Μάλιστα, ανέφερε ότι είναι κάτι που δεν το περίμενε και πως δεν αλλάζει τίποτα σε αυτόν και τη δουλειά του. Παράλληλα, επισήμανε ότι πάλεψε σκληρά για να φτάσει εδώ που βρίσκεται, αν και δεν θεωρεί τον εαυτό του πρότυπο και άνθρωπο που αξίζει να δίνει συμβουλές. Τέλος, μίλησε για τους στόχους που βάζει στον εαυτό του, αλλά και στον ρόλο της τύχης στην καριέρα του.

«Δεν σκέφτομαι ότι είμαι ο κορυφαίος στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ούτε το επιδιώκω. Και μόνο που απλά θεωρούμαι ανάμεσα στους κορυφαίους, μου αρκεί. Είναι κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ και δεν με απασχολεί να είμαι ο κορυφαίος. Δεν το ήθελα. Δεν αλλάζει κάτι στη δουλειά μου. Δεν σκέφτομαι πως είμαι πρότυπο ούτε ότι είμαι ένας άνθρωπος που αξίζει να δίνει συμβουλές. Απλά πάλεψα για τα όνειρά μου. Έβαζα στόχο να βελτιώνομαι και κάθε χρόνο να γίνομαι καλύτερος, να πετυχαίνω νέους στόχους. Έπαιξε ρόλο και η τύχη. Ο Θεός αποφάσισε για όσα μου ήρθαν…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ