ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Κουτίνιο έχει… μνηστήρες στην Premier League!

Ο Φιλίπε Κουτίνιο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φέρονται να ετοιμάζουν κίνηση για την απόκτηση του.

Ο Κουτίνιο έχει… μνηστήρες στην Premier League!

Από την ημέρα που πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα, η καριέρα του Φιλίπε Κουτίνιο άλλαξε άρδην. Προς το χειρότερο, όμως, αφού ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε ποτέ να «κολλήσει» στους Καταλανούς. Από ηγέτης της Λίβερπουλ, στους «μπλαουγκράνα» δεν μπορούσε να βρει πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε, και το γεγονός ότι αποκτήθηκε έναντι 120 εκατ. ευρώ μεγάλωσε αρκετά τις απαιτήσεις προς το πρόσωπο του. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως θα αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, δεν μπόρεσε ποτέ να ανταποκριθεί στον συγκεκριμένο ρόλο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που το καλοκαίρι ο Κουτίνιο ήταν σχεδόν ξένο… σώμα στην ομάδα. Βέβαια, τότε, δεδομένου ότι δεν βρέθηκε ομάδα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος άσος παρέμεινε. Μάλιστα, πήρε ευκαιρίες στο ξεκίνημα της σεζόν από τον Ρόναλντ Κούμαν, όπως συμβαίνει και τώρα με τον Τσάβι. Ωστόσο, το μέλλον του στην ομάδα μόνο σίγουρο δεν είναι, ενώ την ίδια στιγμή ήδη υπάρχουν «σειρήνες» για εκείνον από την Αγγλία. Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπουν πολύ θερμά την περίπτωση του κι ετοιμάζουν κίνηση τον Ιανουάριο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κουτίνιο

Οι προτάσεις Νιούκαστλ και Γιουνάιτεντ για τον Κουτίνιο

Από τη μια οι «καρακάξες» θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους και να κυνηγήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Αυτός, άλλωστε, είναι ο πρωταρχικός τους στόχος, έχοντας βέβαια ουκ ολίγα χρήματα να ξοδέψουν μετά την απόκτηση τους από γκρουπ Σαουδαράβων επενδυτών. Ο Κουτίνιο είναι μια από τις πιο εφικτές περιπτώσεις στη μεταγραφική λίστα τους και όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, σκέφτονται να προτείνουν στην Μπαρτσελόνα τον δανεισμό του ως το καλοκαίρι, με την ύπαρξη υποχρεωτικής οψιόν αγοράς περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ για τότε.

Παράλληλα, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βλέπει «θερμά» την περίπτωση του. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή τον Ιανουάριο και μάλιστα έχουν προτείνει ένα σενάριο ανταλλαγής στην Μπαρτσελόνα. Βλέπετε, οι «μπλαουγκράνα» έχουν δείξει ενδιαφέρον για τους Έντινσον Καβάνι και Αντονί Μαρσιάλ. Οπότε, ο αγγλικός σύλλογος προτείνει έναν εκ των δύο ως έμψυχο αντάλλαγμα για την μεταγραφή αυτή. Φυσικά, σε αμφότερες τις περιπτώσεις το «μπαλάκι» βρίσκεται στην πλευρά των Καταλανών που θα κληθούν να σκεφτούν αν, αρχικά, θέλουν να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο και στη συνέχεια σε ποια ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ