ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι ήρθε, τα προβλήματα… έμειναν στην Μπάρτσα!

Η «αύρα» του Τσάβι δούλεψε για λίγο στα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αλλά τα προηγούμενα προβλήματα επέστρεψαν και «ζητούν» λύση.

Ο Τσάβι ήρθε, τα προβλήματα… έμειναν στην Μπάρτσα!

Ο Τσάβι έχει προλάβει να συμπληρώσει πλέον ένα μήνα στο «τιμόνι» της Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός πέρασε σχεδόν μια… ζωή στους «μπλαουγκράνα» ως ποδοσφαιριστής, έγινε θρύλος και πλέον γύρισε για να τους αναλάβει σε μια δύσκολη περίοδο. Σκοπός του, φυσικά να «αναγεννήσει» την ομάδα της καρδιάς του, να την φέρει στις παλιές της δόξες. Βέβαια, η αγωνιστική κρίση που περνούσε, αλλά και οι οικονομικές δυσκολίες δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Κάτι που φάνηκε στα πρώτα του τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο των Καταλανών, με απολογισμό δύο νικών, μιας ισοπαλίας και μιας ήττας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, ναι μεν ο Τσάβι επανάφερε με την «αύρα» του το «μέταλλο» νικητή που έλειπε στην Μπαρτσελόνα. Την ίδια στιγμή, όμως, τα προβλήματα που είχε και πριν λίγο καιρό παρέμεναν όσο περνούσε ο μήνας του μέλιτος. Το πρώτο δεδομένο είναι πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν τεράστια δυσκολία με το γκολ. Σε δύο από τα τέσσερα ματς με τον Ισπανό, εξάλλου, έχουν μείνει στο μηδέν, ενώ στα άλλα δύο πέτυχαν από ένα τέρμα. Φυσικά, η απουσία καίριων παικτών στην επίθεση των Καταλανών (Αγκουέρο, Ντεμπελέ, Φάτι) έχει παίξει το ρόλο της. Ωστόσο, το συγκεκριμένο είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που καλείται να λύσει ο 41χρονος.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τσάβι

Οι «πληγές» που καλείται να… επουλώσει ο Τσάβι

Από εκεί και πέρα, φυσικά, υπάρχουν και τα αμυντικά κενά της Μπαρτσελόνα. Ειδικά με τον Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο, οι Καταλανοί δέχονταν γκολ με τεράστια άνεση. Ο Τσάβι σαφέστατα έχει βελτιώσει την ομάδα στον τομέα, αυτό, έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα σε τέσσερα ματς. Ωστόσο, μετά την ήττα από την Μπέτις (0-1), ο Ισπανός δήλωσε εκνευρισμένος με τον τρόπο που δέχτηκε γκολ η ομάδα του, γιατί είχε δουλέψει πάνω σε καταστάσεις αντεπίθεσης.

Βέβαια, τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ για τον Τσάβι. Ο Ισπανός καλείται να βρει σταθερότητα και για δύο πλήρως κομβικούς παίκτες στα πλάνα της Μπαρτσελόνα. Τον Μαρκ Τερ Στέγκεν και τον Μέμφις Ντεπάι. Ο Γερμανός πορτιέρε μοιάζει να είναι μια «σκιά» της εικόνας που είχε δώσει τα τελευταία χρόνια, με την άμυνα του βέβαια να έχει κι αυτή τις ευθύνες της. Από την άλλη ο Ολλανδός έχει δείξει ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα», αλλά υπάρχουν ματς που… χάνεται μέσα στο γήπεδο.

Τέλος, εξίσου σημαντική είναι και η αντιμετώπιση των προβλημάτων τραυματισμών της Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι έχει δει ουκ ολίγους παίκτες του να χάνουν παιχνίδια, αναγκάζοντας τον σε «αλχημείες». Ο Ισπανός καλείται να βρει λύση σε αυτόν τον τομέα, έχοντας χάσει πλέον και τον Γκάβι κόντρα στην Μπέτις. Σε αυτό, βέβαια, μπορούν να βοηθήσουν και οι… εξαφανισμένοι παίκτες των «μπλαουγκράνα». Δηλαδή, ποδοσφαιριστές που δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα και σχεδόν… περιθωριοποιήθηκαν, όπως ο Κουτίνιο και ο Ντεμπελέ (όταν επιστρέψει). Δύο παίκτες που αποκτήθηκαν με μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες, τις οποίες δε δικαίωσαν. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Τσάβι έχει ακόμη πάρα πολύ δουλειά μπροστά του…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ