ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Πέδρι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης μου είχε πει ότι δεν είχα το απαιτούμενο ταλέντο»

Ο Πέδρι σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως το 2018 είχε κάνει προπονήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον απέρριψε θεωρώντας πως δεν είχε τόσο μεγάλο ταλέντο.

Πέδρι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης μου είχε πει ότι δεν είχα το απαιτούμενο ταλέντο»

Ήδη από την περσινή σεζόν ο Πέδρι είχε αφήσει τα διαπιστευτήρια του ταλέντου του. Εξάλλου, ο ίδιος είναι ένα εκ των μεγαλύτερων ταλέντων στον πλανήτη. Γι’ αυτό και δεν έχανε… ματς τόσο στην Μπαρτσελόνα όσο και στην Εθνική Ισπανίας. Συνολικά έπαιξε σε 73 παιχνίδια σε ολόκληρη τη σεζόν, μοιάζοντας σχεδόν… βιονικός. Βέβαια, φέτος, έχει περιοριστεί σε μόλις τέσσερις συμμετοχές, έχοντας μείνει για αρκετό καιρό εκτός λόγω θλάσης στο μηρό. Μάλιστα, αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς από τη νέα χρονιά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, τα όσα πέτυχε πέρσι ο Πέδρι δεν πέρασαν στο… ντούκου. Γι’ αυτό και ο Ισπανός μέσος κατέκτησε το βραβείο «Κοπά», που δίνεται από το «France Football» στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών κάθε χρόνο. Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στο εν λόγω περιοδικό και ανέφερε πως το 2018 η Ρεάλ Μαδρίτης τον είχε απορρίψει, λέγοντας του πως δεν είχε το απαιτούμενο ταλέντο για τόσο υψηλό επίπεδο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πέδρι

Πέδρι: «Χωρίς την Λας Πάλμας δεν θα ήμουν εδώ»

Ο Πέδρι αρχικά μίλησε για την έλευση του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, επισημαίνοντας πως θεωρεί ότι η ομάδα θα βελτιωθεί σταδιακά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον καίριο ρόλο που έπαιξε η Λας Πάλμας στην καριέρα του. Μίλησε για την απόρριψη της Ρεάλ προς το πρόσωπο του και το γεγονός πως η ομάδα των Κανάριων Νήσων του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί, κάνοντας τον πιο «σκληρό» στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας. Μάλιστα, εξήρε τον πρώην τεχνικό του, Πέπε Μελ για όλη τη βοήθεια του.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο με τον Τσάβι. Έχει μια τρομερή οπτική του ποδοσφαίρου. Πάντως, αν δεν υπήρχε η Λας Πάλμας, δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι τώρα. Είχα περάσει λίγο χρόνο (σ.σ το 2018), κάνοντας προπονήσεις μέσα στο κρύο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτούς δεν είχα το απαιτούμενο ταλέντο. Οπότε πήγα στη Λας Πάλμας, μια λογική επιλογή, αφού κάθε παιδί από τα Κανάρια Νησιά θέλει να παίξει εκεί. Είναι η πιο σημαντική ομάδα, μαζί με την Τενερίφη.

Έμαθα πάρα πολλά εκεί. Όταν είσαι 16 ετών και μπαίνεις στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου να έχεις μια βοήθεια. Ο Πέπε Μελ έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας είναι πολύ δύσκολη. Ένα άλλο ποδόσφαιρο, πιο σκληρό, με περισσότερη επαφή, δεν έχεις τόσο την μπάλα στα πόδια όπως στη La Liga με την Μπαρτσελόνα. Νομίζω πρέπει να υπογραμμίσω όλη την βελτίωση που είχα στον αμυντικό τομέα. Εκεί ήταν που κέρδισα εμπειρίες και παραστάσεις», ανέφερε ο Πέδρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ