ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Βαραίνει» το κλίμα για τον Ποκετίνο στην Παρί!

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο βρίσκεται προ μεγάλης αμφισβήτησης στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού τόσο η διοίκηση όσο και κάποιοι παίκτες του έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους.

«Βαραίνει» το κλίμα για τον Ποκετίνο στην Παρί!

Μόλις το καλοκαίρι που πέρασε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο φερόταν να είναι μια «ανάσα» εκτός Παρί Σεν Ζερμέν. Αφορμή είχαν αποτελέσει οι φημολογούμενες κακές σχέσεις του με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο. Ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός παρέμεινε και τη φετινή σεζόν στους Παριζιάνους. Μάλιστα, είδε τη διοίκηση της ομάδας να ενισχύει το ρόστερ που έχει υπό τις οδηγίες του με σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Μέσι Μέσι, Ντοναρούμα, Ράμος, Βαϊνάλντουμ και Χακίμι ήρθαν στην ομάδα, δίνοντας στον έμπειρο προπονητή να διαχειριστεί μια… Dream Team. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι όλα «ρόδινα».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από την μια ο Ποκετίνο έχει φέρει την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή της Ligue 1, στο +11 από τη δεύτερη Ρεν. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους τόσο στη Γαλλία όσο και στο Champions League. Ειδικά, όμως, οι δύο τελευταίες ισοπαλίες κόντρα σε Νις (0-0) και Λανς (1-1) έχουν αλλάξει αρκετά το κλίμα για τον Αργεντινό τεχνικό. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Φρανσέσκ Αγκιλάρ, η διοίκηση της γαλλικής ομάδας έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή της με τον 49χρονο προπονητή.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ποκετίνο

Έχει χάσει τα αποδυτήρια και τον Μέσι ο Ποκετίνο

Πιο συγκεκριμένα, χρεώνουν στον Ποκετίνο τις κακές έως τώρα εμφανίσεις της Παρί Σεν Ζερμέν στη σεζόν. Βέβαια, οι Παριζιάνοι παίρνουν νίκες, αλλά με βάση τη διαφορά δυναμικότητας που έχουν με τις άλλες ομάδες, θα ήθελαν να συνδυάζονται και με καλύτερο ποδόσφαιρο. Την ίδια στιγμή ο Αργεντινός τεχνικός φέρεται να έχει χάσει αρκετά και τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Το γεγονός ότι είναι διπλωματικός ως χαρακτήρας, έχει δώσει αρκετή δύναμη στους παίκτες του, οι οποίοι, σύμφωνα με την «Equipe», έχουν αρχίσει να χάνουν την πίστη τους στο πρόσωπο του.

Μάλιστα, ο Λιονέλ Μέσι φέρεται και αυτός να θεωρεί πως ο Ποκετίνο δεν μπορεί να καθοδηγήσει σωστά την ομάδα. Άλλωστε, ο ίδιος δεν έχει μπορέσει να «ξεκλειδώσει» τον συμπατριώτη του στο γήπεδο. Κάτι που επίσης έχει κακοφανεί στη διοίκηση της Παρί. Παράλληλα, ένα ακόμη περιστατικό έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του έμπειρου προπονητή. Βλέπετε, ο ίδιος έχει αφήσει πιο… ελεύθερους τους παίκτες του σε κάποιες περιπτώσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως 48 ώρες πριν την αναμέτρηση με τη Νις, τους άφησε να διασκεδάσουν για την έβδομη Χρυσή Μπάλα του Μέσι. Κάτι για το οποίο κρίθηκε αρκετά μετά την ισοπαλία. Πλέον, ο Ποκετίνο βαδίζει σε τεντωμένο «σκοινί» και η εικόνα της Παρί στα επόμενα ματς μπορεί να δείξει πολλά για το μέλλον του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ