ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ακόμα δεν πήγε στην Παρί και θέλει ξανά… Αγγλία ο Βαϊνάλντουμ!

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ φέρεται να έχει απογοητευτεί από το πως πηγαίνει η καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν και σκέφτεται να επιστρέψει στην Premier League.

Ακόμα δεν πήγε στην Παρί και θέλει ξανά… Αγγλία ο Βαϊνάλντουμ!

Έπειτα από πέντε χρόνια στη Λίβερπουλ, το περασμένο καλοκαίρι, ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει. Φυσικά, ο Ολλανδός μέσος ήταν μια μεγάλη απώλεια για τους «κόκκινους». Κι αυτό γιατί έπαιξε κομβικό ρόλο στις επιτυχίες τους κατά τη θητεία του. Γι’ αυτό, άλλωστε και ζήτησε ιδιαίτερα πλουσιοπάροχες απολαβές για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Η αγγλική ομάδα δεν του της έδωσε και ο έμπειρος έφυγε για άλλες… πολιτείες. Αφού αρχικά βρέθηκε μια «ανάσα» από την Μπαρτσελόνα, επέλεξε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο Βαϊνάλντουμ δεν έχει βρει στο 100% τα «πατήματα» του στους Παριζιάνους. Ο Ολλανδός μέσος, αν και σκόραρε κόντρα στη Λανς την Κυριακή, χαρίζοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), δεν έχει καταφέρει συνολικά να εντυπωσιάσει. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός δέχεται και περισσότερο κριτική για την απόδοση του. Κάτι που έχει αντίκτυπο και στην ψυχολογία του. Όπως αναφέρει η «AS», που επικαλείται δημοσίευμα του «Teamtalk», ο 31χρονος χαφ έχει… ξενερώσει με το ρόλο που έχει κι επιθυμεί να επιστρέψει στην Premier League.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Βαϊνάλντουμ

Ξενερωμένος στην Παρί και η Νιούκαστλ… παραμονεύει για Βαϊνάλντουμ

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Βαϊνάλντουμ θέλει να περιμένει κάποιες εβδομάδες, για να δει αν θα αλλάξει καθόλου η κατάσταση. Ωστόσο, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα. Βλέπετε, ο Ολλανδός ναι μεν έχει 19 συμμετοχές φέτος, αλλά μόνο στις 7 από αυτές βρισκόταν στη βασική ενδεκάδα. Γι’ αυτό και ήδη ο παίκτης έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους τους να ρίξουν μια «ματιά» στην αγγλική αγορά.

Εκεί δηλαδή που ο Βαϊνάλντουμ πέρασε τα τελευταία έξι χρόνια. Μάλιστα, η ομάδα που έφερε τον Ολλανδό μέσο στην Premier League τη σεζόν 2015/16, η Νιούκαστλ, φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Υπενθυμίζεται πως οι «καρακάξες» αποκτήθηκαν πριν από λίγο καιρό από κονσόρτιουμ Σαουδαράβων επενδυτών και θέλουν να μπουν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι τον Ιανουάριο, προκειμένου να σώσουν την κατηγορία και να κάνουν ποιοτικές προσθήκες και για τις επόμενες σεζόν. Γι’ αυτό και η περίπτωση του 31χρονου άσου μόνο αδιάφορες δε τις αφήνει. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα σε Βαϊνάλντουμ και Παρί πρώτα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ