ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Δήλωση προθέσεων από Ρεάλ – Η Ίντερ παρέλαβε το μήνυμα για όλους (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλό της αφήνοντας 2η την Ίντερ, μετά την κυριαρχική επικράτηση της επί των «νερατζούρι» με 2-0.

Δήλωση προθέσεων από Ρεάλ – Η Ίντερ παρέλαβε το μήνυμα για όλους (vid)

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Ίντερ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι με πειστική εμφάνιση επικράτησαν με 2-0.

Η ομάδα του Αντσελότι παρουσιάστηκε απολύτως σοβαρή και ουσιαστική και στα δύο κομμάτια του γηπέδου. Από την άλλη πλευρά, οι «νερατζούρι» δεν εκμεταλλεύτηκαν το πιεστικό τους ξεκίνημα και πληγώθηκαν από την έλλειψη αποτελεσματικότητας. Έτσι, η Ρεάλ τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου ενώ η Ίντερ προκρίθηκε ως δεύτερη.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ίντερ να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη Ρεάλ να περιμένει πίσω από τη μπάλα. Το δυνατό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων οδήγησε στην πρώτη καλή φάση, με το μακρινό σουτ του Μπρόζοβιτς να περνάει λίγο άουτ.

Οι «νερατζούρι» επέλεγαν να πιέζουν ψηλά τη «βασίλισσα», όταν εκείνη επιχειρούσε να αναπτυχθεί από πίσω. Ωστόσο, η Ρεάλ απορροφούσε την πίεση και κατάφερνε να φτάνει με πολλά σώματα στην επίθεση.

Έτσι, από μία τέτοια κατάσταση άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό. Ειδικότερα, απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, η μπάλα έφτασε στον Κρος έξω από την περιοχή. Εκείνος δε δίστασε και με ένα σουτ κεραυνό έγραψε το 1-0.

Η Ίντερ την κατοχή, η Ρεάλ την ουσία

Αυτό το γκολ ώθησε τη Ρεάλ να κλειστεί ακόμα πιο χαμηλά στο γήπεδό της. Η Ίντερ αύξησε την πίεση της και έχασε ευκαιρίες με σουτ του Λαουτάρο για να ισοφαρίσει. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αμύνονταν με αυτοθυσία και έδειχναν να ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό το ματς παρόλο που δεν είχαν τη μπάλα στα πόδια τους.

Μάλιστα, βγήκαν με αξιώσεις στην κόντρα σε τουλάχιστον σε 2 περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι, έχασαν την επόμενη καλύτερη ευκαιρία του ματς με τον Γιόβιτς να μην μπορεί να βρει εστία, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Χαντάνοβιτς.

Η ομάδα του Αντσελότι δεν είχε συχνά τη μπάλα στα πόδια της αλλά όταν αυτό συνέβαινε ήταν πολύ πιο ουσιαστική σε σχέση με την Ίντερ. Έτσι, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο έφτασε σε 2 σπουδαίες τελικές προσπάθειες με τον Ροντρίγκο. Η πρώτη σταμάτησε το κάθετο δοκάρι και η 2η πέρασε λίγο δίπλα από αυτό.

Η αποβολή του Μπαρέλα «σκότωσε» το ματς

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την καλύτερη ευκαιρία της Ίντερ. Μετά από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, η μπάλα έφτασε στον Μπαρέλα, ο οποίος πλάσαρε άστοχα.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και είχε καλό ρυθμό μέχρι που ήρθε η κόκκινη κάρτα του Μπαρέλα. Ειδικότερα, ο Ιταλός ενεπλάκη σε μία κοκορομαχία με τον Μιλιτάο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αφήσει την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιχείρησε να το εκμεταλλευτεί στο 70ο λεπτό αλλά ο Ροντρίγκο νικήθηκε από τον Χαντάνοβιτς. Τελικά, χρειάστηκε η είσοδος του Ασένσιο και ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς από εκείνον στο 80ο λεπτό προκειμένου η Ρεάλ να εξασφαλίσει τη νίκη.

Η βαθμολογία του ομίλου

    1. Ρεάλ Μαδρίτης: 15
    2. Ίντερ: 10
    3. Σερίφ Τίρασπολ: 7
    4. Σαχτάρ Ντόνετσκ: 2

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ