ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Έτοιμος να γίνει… βασιλιάς στη Ρεάλ ο Ρούντιγκερ!

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ πλησιάζει προς την πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι, αφού φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ελεύθερη μεταγραφή του το καλοκαίρι.

Έτοιμος να γίνει… βασιλιάς στη Ρεάλ ο Ρούντιγκερ!

Αναμφίβολα ο Αντόνιο Ρούντιγκερ ήταν ένας από τους παίκτες με την μεγαλύτερη… αναγέννηση υπό τον Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι. Πριν από την πρόσληψη του συμπατριώτη του (Γερμανού) προπονητή, δεν έβρισκε σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα, ακόμα και στα ματς που έπαιζε, ήταν αρκετά ασταθής. Η έλευση του 48χρονου τεχνικού, όμως, άλλαξε τα πάντα για τον 28χρονο στόπερ. Αυτός ήταν που τον έβγαλε από την «ναφθαλίνη» και του έδωσε σταθερά φανέλα βασικού στην αμυντική του τριάδα. Μια απόφαση που τελικά του… βγήκε, αφού στο τέλος της σεζόν οι «μπλε» κατέκτησαν το Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ρούντιγκερ ήταν από τους… πυλώνες της επιτυχίες και παραμένει μια μεγάλη σταθερά στην άμυνα της Τσέλσι και τη φετινή σεζόν. Ταυτόχρονα, βέβαια, το μέλλον του στην ομάδα είναι στον «αέρα». Κι αυτό γιατί, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2022, ο Γερμανός αμυντικός θέλει να… κεφαλαιοποιήσει τις καλές εμφανίσεις του. Ήδη εδώ και λίγο καιρό είναι γνωστό πως οι συζητήσεις του με την Τσέλσι περί ανανέωσης έχουν «παγώσει» και σύμφωνα με την «Independent», o ίδιος έχει συμφωνήσει προφορικά από τώρα με την Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ρούντιγκερ

Ρεάλ το προβάδισμα, Μπάγερν το… αουτσάιντερ για Ρούντιγκερ

Υπενθυμίζεται πως ο Ρούντιγκερ από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει και το ερχόμενο καλοκαίρι να μετακινηθεί σε αυτήν ως ελεύθερος. Οι απαιτήσεις του Γερμανού στόπερ φτάνουν τα 12 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που τη δεδομένη χρονική στιγμή η Τσέλσι δεν είναι διατεθειμένη να του προσφέρει. Έτσι, ο αδερφός και μάνατζερ του, Σαρ Σενέζι συναντήθηκε με ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από μερικές εβδομάδες για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία των δύο πλευρών.

Βέβαια, ο Ρούντιγκερ δεν έχει υπογράψει κάποιο προσύμφωνο με την Ρεάλ. Εξάλλου, δεν μπορεί να το κάνει επισήμως πριν από την 1η Ιανουαρίου. Παράληλλα, ο Σενέζι συναντήθηκε και με εκπροσώπους της Μπάγερν Μονάχου, που επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Γερμανό στόπερ. Ταυτόχρονα στο «κάδρο» βρίσκονται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ. Ωστόσο, ο παίκτης φέρεται να προτιμάει την μετακόμιση του εκτός Αγγλίας αν δεν τα βρει με την Τσέλσι. Οι «μπλε», πάντως, έχουν κάνει την προσπάθεια τους, αλλά οι απολαβές που του προσφέρουν είναι κατά τι μικρότερες από αυτές της Ρεάλ και της Μπάγερν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ