ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η βάση της φετινής Ρεάλ είναι η άμυνα… γρανίτης!

Νταβίντ Αλάμπα και Έντερ Μιλιτάο σε χρόνο ρεκόρ συνέθεσαν ένα άριστο αμυντικό δίδυμο στην καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας Ράμος και βαράν να... ξεχαστούν.

Η βάση της φετινής Ρεάλ είναι η άμυνα… γρανίτης!

Μπορεί ο μεγαλύτερος ντόρος στη Ρεάλ φέτος να έχει γίνει για την επίθεση της, όμως δύο παίκτες είναι η… ήρεμη δύναμη των «μερένχες». Νταβίντ Αλάμπα και Έντερ Μιλιτάο κρατούν μια συμπαγή άμυνα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Για αυτό άλλωστε και στη La Liga η «βασίλισσα» έχει ξεφύγει από όλους στη βαθμολογία!

Αλάμπα και Μιλιτάο έκαναν την άμυνα της Ρεάλ απροσπέλαστη!

Πολλά έχουν ακουστεί φέτος για την εντυπωσιακή πορεία της Ρεάλ, με τα περισσότερα για την επίθεση της. Η ηγετική παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά, σε συνδυασμό με την τρομακτική εξέλιξη του Βινίσιους Τζούνιορ, είχαν τραβήξει τους προβολείς πάνω τους. Δίκαια, μιας και αυτοί οι δύο έχουν σκοράρει 22 γκολ και έχουν μοιράσει ακόμα 1ο τελικές πάσες, τραβώντας ολόκληρη την επίθεση της ομάδας τους.

Όμως, ο αφανής ήρωας της φετινής χρονιάς στους Μαδριλένους είναι η άμυνά της. Η σταθερότητα των αμυντικών της «βασίλισσας» είναι εξαιρετική ειδικά αν αναλογιστούμε το λίφτινγκ που υπέστη το καλοκαίρι. Οι δύο βασικοί αμυντικοί της Ρεάλ εδώ και πολλά χρόνια, Ραφαέλ Βαράν και Σέρχιο Ράμος, αποχώρησαν από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στην τελική γραμμή των «μερένχες» για το οποίο υπήρχαν βάσιμοι φόβοι το αν θα καλυφθεί επαρκώς.

Ο ερχομός του Νταβίντ Αλάμπα όμως ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε η «βασίλισσα». Σε χρόνο ρεκόρ ο Αυστριακός κατάφερε να δημιουργήσει μια άριστη συνεργασία με τον Έντερ Μιλιτάο. Και ο Βραζιλιάνος έδειξε να «δένει» αμέσως με τον 29χρονος φουλμπακ, κάνοντας την άμυνα της Ρεάλ απροσπέλαστη.

Η… παρέλαση της Ρεάλ στην Ισπανία, δείχνει το πόσο ικανή είναι φέτος η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Με 39 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές, η ψαλίδα από τη δεύτερη Σεβίλλη έχει ανοίξει στους 8 βαθμούς! Παράλληλα, στα 16 παιχνίδια που οι δύο έχουν αγωνιστεί μαζί, η συγκομιδή είναι απίστευτη. 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα! Ακόμα, όταν Μιλιτάο και Αλάμπα αγωνίζονταν μαζί, η Ρεάλ κυνηγούσε το σκορ μόλις 67 λεπτά! Και από αυτά, τα 47 ήταν κόντρα στην Σέριφ στο Champions League!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ