ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πόρτο

Στα… σαλόνια με καρδιά η Ατλέτικο! (vid)

Ήθελε το τρίποντο και το πήρε! Η... τσαμπουκαλέμενη αρμάδα του Τσόλο Σιμεόνε «σκότωσε» την Πόρτο μέσα στο Ντραγκάο (3-1) και σε συνδυασμό με την ήττα της Μίλαν συνεχίζει στο Champions League!

Στα… σαλόνια με καρδιά η Ατλέτικο! (vid)

Ποτέ και κανείς δεν μπορεί να ξεγράφει την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε ήθελε μόνο νίκη απόψε και με αυτή θα επιστρέψει σπίτι της!

Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν 3-1 της Πόρτο μέσα στο Ντραγκάο και πέρασαν ως δεύτεροι στους 16 του Champions League.

Απ’ την άλλη, οι «δράκοι» θα αγωνιστούν απ’ το νέο έτος στο Europa League αφού σε συνδυασμό με την ήττα της Μίλαν από τη Λίβερπουλ, τερμάτισαν στη τρίτη θέση.

Χρυσός σκορερ ο Γκριζμάν που άνοιξε το σκορ στο 56’ προτού Κορέα και Ντε Πάουλ στις καθυστερήσεις διαμορφώσουν τον… θρίαμβο. Το γκολ της τιμής με πέναλτι στο 95′ ο Ολιβέιρα για τους γηπεδούχους. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες μετά από εντάσεις και αψιμαχίες!

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

Λίβερπουλ 18β.

Ατλέτικο Μαδρίτης 7β.

Πόρτο 5β.

Μίλαν 4β.

Το ματς

Ισορροπημένα τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να είναι πολύ προσεκτικές. Λογικό, ασφαλώς, αφού το διακύβευμα ήταν πολύ μεγάλο. Η Ατλέτικο είχε ελαφρώς μία υπεροχή, αλλά χωρίς να απειλεί ουσιαστικά την εστία της Πόρτο. Μέχρι το 22’ όταν… για λίγο δεν έγινε η ζημιά. Μετά από υπέροχη ενέργεια του Καράσκο και παράλληλο γύρισμα, ο Γιορέντε νικήθηκε σε πρώτο χρόνο, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ούτε ο Γκριζμάν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, όμως, ανήκε στους «δράκους».  Και θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι αυτοί που θα πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους, αλλά… Την μία ο Ντίας δεν σημάδεψε σωστά, την επόμενη ο Λεμάρ… για καλή του τύχη δεν σημείωσε αυτογκόλ, ενώ στο 45’ ο Όμπλακ είπε… μεγάλο όχι!

Οι «δράκοι» μπήκαν με… όρεξη στο δεύτερο μέρος και έδειχναν να κλείνουν την Ατλέτικο στα καρέ της. Απείλησαν, είχαν δύο καλές στιγμές, αλλά τελικώς… τιμωρήθηκαν. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 56’ και ολιγωρία στην άμυνα της Πόρτο, ο Γκριζμάν από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1. Σκορ που προκάλεσε παροξυσμό στις τάξεις των Μαδριλένων που έγιναν ένα κουβάρι για να πανηγυρίσουν.

Κάπου εκεί η Ατλέτικο είχε αυτό που ήθελε, τη νίκη δηλαδή. Ωστόσο τα αίματα άναψαν… επικίνδυνα στο επόμενο δεκάλεπτο. Απειλήθηκε γενικότερη σύρραξη μεταξύ των παικτών, υπήρξαν δυνατά μαρκαρίσματα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να… κοκκινιστούν δύο. Από την μία ο Καράσκο για την Ατλέτικο και από την άλλη ο Βέντελ για την Πόρτο, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν με δέκα.

Η Πόρτο χρειαζόταν ένα γκολ για να φέρει τα πάνω-κάτω. Αλλά υπάρχει καλύτερη ομάδα από αυτή του Τσόλο για να αμύνεται με το σκορ υπέρ της; Μάλλον όχι… Οι «δράκοι» έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν, δεν είχαν ιδέες για το χρυσό γκολ και αφήνοντας πολλούς χώρους στα μετόπισθεν, τιμωρήθηκαν! Δις! Σε δύο αντεπιθέσεις, λοιπόν, στις καθυστερήσεις οι Κορέα και Ντε Πάουλ έγραψαν το 0-3 για τους Μαδριλένους μέσα σε αποθέωση, προτού στο 95’ ο Ολιβέιρα με πέναλτι διαμορφώσει το τελικό σκορ…

Τα γκολ της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ