ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Βλέπει πλέον μόνο… Μπαρτσελόνα ο Καβάνι!

Ο Έντινσον Καβάνι «ψάχνεται» να αποχωρήσει άμεσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα του ανοίγει την πόρτα της επίθεσης της.

Βλέπει πλέον μόνο… Μπαρτσελόνα ο Καβάνι!

Στην πρώτη του χρονιά στην Premier League ο Έντινσον Καβάνι μπόρεσε να δείξει την τεράστια ποιότητα του. Ο ίδιος βρέθηκε ως ελεύθερος πέρσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την επιλογή να δέχεται κριτική λόγω της ηλικίας του. Μια κριτική που εντάθηκε μετά το κακό ξεκίνημα του στη σεζόν. Ωστόσο, στη συνέχεια της, ο Ουρουγουανός απέδειξε πως παραμένει ένας κορυφαίος επιθετικός. Συνολικά μέτρησε 17 γκολ και 6 ασίστ σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε, η αγγλική ομάδα έσπευσε να τον «δέσει» μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, τα δεδομένα γι’ αυτόν άλλαξαν άρδην φέτος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, μετά και την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η επίθεση της Γιουνάιτεντ «γέμισε» ακόμη περισσότερο και ο Καβάνι δεν βρίσκει σταθερό χρόνο συμμετοχής. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει περιοριστεί σε μόλις οκτώ παιχνίδια κι ένα γκολ φέτος. Γι’ αυτό κι εδώ και λίγο καιρό κάνει σκέψεις περί αποχώρησης από τους «κόκκινους διαβόλους». Ήδη είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, αλλά και του ιδίου του παίκτη για τους «μπλαουγκράνα» του Τσάβι. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο Ουρουγουανός φορ πιέζει ήδη τη Γιουνάιτεντ για να τον αφήσει να φύγει, τη στιγμή που η ισπανική ομάδα ετοιμάζει πρόταση για εκείνον τον Ιανουάριο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Καβάνι

Καβάνι και Μπαρτσελόνα περιμένουν τη Γιουνάιτεντ

Ο Καβάνι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βλέπει πως ακόμα και η έλευση του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ δύσκολα θα αλλάξει τα δεδομένα για εκείνον. Γι’ αυτό και θέλει να μετακινηθεί σε μια ομάδα που θα του δίνει σταθερά χρόνο συμμετοχής. Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα αναζητά σχεδόν… απεγνωσμένα επιθετικό. Το πρόβλημα υγείας του Αγκουέρο, σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς που μαστίζουν τους Καταλανούς, έχουν αφήσει «γυμνή» την επίθεση τους. Γι’ αυτό και η περίπτωση του Ουρουγουανού φορ μοιάζει… κουτί γι’ αυτούς.

Οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν έναν επιθετικό που να έχει το «εύκολο» γκολ και ο Καβάνι ταιριάζει τέλεια σε αυτόν τον χαρακτηρισμό. Την ίδια στιγμή και ο ίδιος είναι «ψημένος» για την περίπτωση της ισπανικής ομάδας. Ο έμπειρος φορ το βλέπει σαν μια ακόμη… περιπέτεια στην καριέρα του και την ευκαιρία να αγωνιστεί σ’ έναν πολύ σπουδαίο σύλλογο, αλλά και σε ακόμη ένα δυνατό πρωτάθλημα, έχοντας ήδη περάσει από Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία. Βέβαια, οι δύο πλευρές περιμένουν και την απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αίτημα του παίκτη για να δουν τη συνέχεια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ