ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!
Ο Νέβιλ γλεντάει τον Κλοπ: «Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν! Δες το ρόστερ…»
Κριστιάνο: Το είχε βάλει από το σπίτι του – Η ΓΚΟΛΑΡΑ που κέρδισε το βραβείο Πούσκας (vid)
Team Of the Week: Η ενδεκάδα φόβητρο της αγωνιστικής – Σκέτη τρέλα και… υπόκλιση (vid)
«Αυτός φταίει για την ήττα της Άρσεναλ» – Νέβιλ και Μέρσον… τα έχωσαν!
Ρεάλ, μια γροθιά – Οι δύο τραυματίες θέλουν να πάνε στο Μάντσεστερ για την πρόκριση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ την έστειλε… σπίτι της! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά δεν χαρίστηκε. Κράτησε στην ισοπαλία την Γιουνγκ Μπόις και την άφησε οριστικά εκτός Ευρώπης.

Η Γιουνάιτεντ την έστειλε… σπίτι της! (vid)

Βίοι αντίθετοι για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουνγκ Μπόις. Αν και αδιάφοροι βαθμολογικά, αν και με ροτέισον στη σύνθεσή τους, εντούτοις δεν άφησαν τους Ελβετούς να χαμογελάσουν! Το 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ» άφησε εκτός Ευρώπης και τελευταίους τους Ελβετούς, την ώρα που η ομάδα του Ράνγκνικ προκρίθηκε στις 16 κορυφαίες του Champions League ως πρώτη.

Δύο υπέροχα τέρματα από Γκρίνγουντ και Ρίεντερ «υπέγραψαν» το τελικό σκορ στην Αγγλία. Πολύ μέτριο το θέαμα, με την αναμέτρηση σε πολλά σημεία της να θυμίζει… φιλικό προετοιμασίας, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι… καίγονταν για το τρίποντο.

Την Πέμπτη το βράδυ θα διεξαχθεί το έτερο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Αταλάντα και Βιγιαρεάλ που αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης. Και απ’ το οποίο θα ξεκαθαρίσει ποια από τις δύο θα συνεχίσει στα… σαλόνια και ποια θα… πέσει στο Europa.

Το ματς

Δεν ήταν… ακριβώς από τα αποδυτήρια, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς. Και με τι εντυπωσιακό τρόπο… Μόλις στο 10’, λοιπόν, οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν όμορφα από τα αριστερά, ο Σο έβγαλε ωραία μπαλιά και ο Γκρίνγουντ με υπέροχο γυριστό εντός περιοχής έκανε το 1-0. Οι θεατές στις εξέδρες εκστασιάστηκαν με το τέρμα κι έδωσαν… φτερά στα πόδια των παικτών του Ράνγκνικ. Η Γιουνγκ Μπόις ναι μεν ισορρόπησε, αλλά δεν απειλούσε ιδιαίτερα, με τους Μάτα-Γκρίνγουντ να δημιουργούν ρήγματα, αλλά χωρίς κάποια ουσιαστική μεγάλη ευκαιρία.

Κι ενώ φαινόταν πως οι δύο ομάδες θα ολοκληρώσουν το πρώτο μισό υπό αυτές τις συνθήκες, οι Ελβετοί απάντησαν στην γκολάρα με… γκολάρα! Στο 43’ ο Ντε Μπεεκ δεν απομάκρυνε σωστά, η μπάλα έφτασε στον Ρίεντερ κι εκείνος με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής «έγραψε» το 1-1 του ημιχρόνου. Σκορ, που αν μη τι άλλο, διατηρούσε ακέραιες τις ελπίδες της Γιουνγκ Μπόις για να συνεχίσει στην Ευρώπη και το 2022. Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ δεν, Γιουνγκ Μποίς δεν…

Υποτονική η εκκίνηση του δεύτερου μέρους με την Γιουνγκ Μπόις να προσπαθεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, αλλά να μην μπορεί.. Η Γιουνάιτεντ ήταν, δε, που έφτασε μία ανάσα από το νέο γκολ στο 60’ όταν βγήκε στην κόντρα με Ντιαλό και Ελανγκά, αλλά ο τελευταίος νικήθηκε στο τετ-α-τετ. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονταν ένα… χρυσό γκολ. Έψαχναν τρόπους να το κάνουν, αλλά δεν προκαλούσαν και… ασφυκτική πίεση στους «κόκκινους διαβόλους», έχοντας απλώς μια καλή στιγμή με τον Μασέιρας να μην σημαδεύει σωστά από πλεονεκτική θέση.

Αν και απέμεναν δέκα λεπτά, αν και η Γιουνγκ Μπόις δεν χρειαζόταν κάτι… τρελό, εντούτοις έμοιαζε να μην πιστεύει πώς μπορεί να τα καταφέρει.. Η κλεψύδρα άδειαζε και η εικόνα του αγώνα ήταν σα… φιλικό προετοιμασίας. Έπρεπε να φτάσουμε στις καθυστερήσεις προκειμένου οι Ελβετοί να… δείξουν πως «καίγονται» για ένα χρυσό γκολ. Την ίδια ώρα που η Γιουνάιτεντ με… τα τρίτα δεν μπορούσε να έχει, ουσιαστικά, συνοχή. Στο φινάλε, λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι «κατασκήνωσαν» στα καρέ της Γιουνάιτεντ, είχαν 2-3… υποψίες, αλλά μάλλον δίκαια… πήραν αυτό που άξιζαν: Τον αποκλεισμό με το τελικό 1-1.

Τα γκολ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ