ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ χωρίς «φρένα» και με τα… δεύτερα! (vid)

Τα... δεύτερα της Λίβερπουλ έκαναν τη δουλειά στο «Σαν Σίρο» απέναντι στη Μίλαν (2-1) και οι «κόκκινοι» προκρίθηκαν στην επόμενη φάση με το 6/6, στέλνοντας τους Ιταλούς... σπίτι τους.

Λίβερπουλ χωρίς «φρένα» και με τα… δεύτερα! (vid)

Μπορεί να αγωνίστηκε συνολικά οκτώ αναπληρωματικούς, αλλά η Λίβερπουλ δεν… μάσησε κόντρα στη Μίλαν. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 2-1 μέσα στο «Σαν Σίρο», σ’ ένα παιχνίδι που έπαιζαν απλά για το… γόητρο και το 6/6 στους ομίλους του Champions League, ενώ η ιταλική ομάδα κυνηγούσε την πρόκριση. Σαλάχ και Οριγκί τα γκολ της αγγλικής ομάδας, που προκρίθηκε ως πρώτη στην επόμενη φάση. Είχε «ανοίξει» το σκορ για τους «ροσσονέρι» ο Τομόρι, αλλά δεν ήταν αρκετό και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ατλέτικο στο άλλο ματς, έμειναν πλέον εκτός Ευρώπης.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μια σου και μια μου σε γκολ στο πρώτο μέρος

Η Λίβερπουλ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, δεν μπορούσε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις για την εστία του Μενιάν. Ωστόσο, η Μίλαν στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς στο 29′ πήρε το προβάδισμα. Από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μεσίας, ο Άλισον αιφνιδιάστηκε και δεν έδιωξε καλά, με τον Τομόρι με προβολή από κοντά να κάνει το 1-0!

Ωστόσο, μόλις επτά λεπτά αργότερα, οι «κόκκινοι» βρήκαν την ισοφάριση. Ο Τσάμπερλεϊν έκανε όμορφη προσπάθεια και σουτ, ο Μενιάν απέκρουσε, αλλά ο Σαλάχ πήρε το «ριμπάουντ» κι έκανε το 1-1! Το ημίχρονο, πάντως, δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις πλην των γκολ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λίβερπουλ

Ο Οριγκί «καθάρισε» ξανά για τη Λίβερπουλ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πολύ καλύτερο ρυθμό και την Μίλαν να πιέζει περισσότερο. Ωστόσο, σε πλήρη αντίθεση με το πρώτο μέρος ήταν η Λίβερπουλ αυτή που στην πρώτη στιγμή έκανε την ανατροπή. Στο 55′, από λάθος της άμυνας ο Μανέ μπήκε στην περιοχή και σούταρε, ο Μενιάν έδιωξε με το ένα χέρι και ο Οριγκί έκανε το 2-1 με υπέροχη κεφαλιά στην επαναφορά! Έτσι, ο Βέλγος φορ βρήκε για δεύτερο σερί ματς δίχτυα, αφού είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του και κόντρα στη Γουλβς το Σάββατο (4/12). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν πέντε λεπτά αργότερα. Ο Μεσίας έστρωσε ωραία στον Κρούνιτς, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Οριγκί στο 65΄. Ο Βέλγος έφτασε ακόμα πιο κοντά στο γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Γουίλιαμς έκανε τη σέντρα από δεξιά, αλλά η κεφαλιά του πέρασε ακριβώς δίπλα από το δοκάρι. Η Μίλαν προσπάθησε να ισοφαρίσει κι έφτασε πολύ κοντά στο 85′. Ο Μπακαγιόκο έβγαλε υπέροχη κάθετη για τον Κεσί, με τον Άλισον να τον νικάει στα τετ-α-τετ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς, με τη Λίβερπουλ να παίρνει τη νίκη.

Έτσι, οι «κόκκινοι» τερμάτισαν πρώτοι κι έκαναν το απόλυτο (6/6) στους ομίλους του Champions League, όντας η πρώτη αγγλική ομάδα που το πετυχαίνει αυτό. Από την άλλη η Μίλαν, σε συνδυασμό με τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης στο άλλο ματς του ομίλου, έμεινε εκτός Ευρώπης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλούλου (65′ Φλορέντσι), Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι (59′ Σάλεμεϊκερς), Κεσί, Κρούνιτς (83′ Μπακαγιόκο), Μεσίας, Ντίαθ (59′ Μπενασέρ), Ιμπραΐμοβιτς.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Γουίλιαμς (94′ Μπράντλεϊ), Κονατέ, Φίλιπς, Τσιμίκας, Μόρτον, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Μιναμίνο (94′ Γουόλτμαν), Μανέ (64′ Γκόμεζ), Σαλάχ (64′ Κεϊτά), Οριγκί (80′ Φαμπίνιο).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ