ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μαύρα χάλια στο Μόναχο η Μπαρτσελόνα και… υποβιβασμός στο Europa League! (vid)

Το... συνονθύλευμα που λέγεται Μπαρτσελόνα εφέτος, δεν κατάφερε απολύτως τίποτα στο Μόναχο γνωρίζοντας δίκαιη ήττα και αποκλεισμό από το Champions League.

Μαύρα χάλια στο Μόναχο η Μπαρτσελόνα και… υποβιβασμός στο Europa League! (vid)

Σε ένα ματς που δεν υπήρχε αύριο, η Μπαρτσελόνα ήταν σκιά του εαυτού της. Ένα γνώριμο σκηνικό που διαδραματίζεται τη φετινή σεζόν… Ένας εφιάλτης που δεν έχει τελειωμό για τους Καταλανούς. Πήγε για διπλό στο Μόναχο και βρέθηκε να χάνει με κάτω τα χέρια 3-0 από την ανελέητη Μπάγερν. Οι Βαυαροί βρήκαν για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια τη… λεία τους και της φέρθηκαν ανάλογα. Έκαναν το απόλυτο έξι στα έξι στον όμιλό τους στέλνοντας τους «μπλαουγκράνα» στο Europa League!

Αυτό διότι στο άλλο ματς η Μπενφίκα έκανε το αυτονόητο νικώντας την αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου με 2-0. Μόλις με δυο γκολ ενεργητικό η Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια αποκλείεται από φάση ομίλων Champions League.

Το ματς

Ομολογουμένως η ισπανική ομάδα εμφάνισε μια δραστηριοποίηση στα πρώτα λεπτά. Αλλά αρκέστηκε μόνο στη θέληση να φανεί απειλητική στα καρέ του Νόιερ. Το πρόβλημα στο σκοράρισμα φάνηκε για πολλοστή φορά φέτος. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε η Μπάγερν, ανοίγοντας το σκορ στο 34ο λεπτό με δράστη τον Τόμας Μίλερ. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε ωραία ενέργεια κόντρα στον Πικέ και σέντραρε για τον Γερμανό συμπαίκτη του ο οποίος σημείωσε το 8ο του γκολ απέναντι στην Μπάρτσα!

Πριν προλάβει η Μπαρτσελόνα να συνέλθει από το στραπάτσο, η Μπάγερν τής έστριψε κι άλλο το μαχαίρι στην πληγή. Με φανταστικό γκολ ο Λερόι Σανέ νίκησε τον Τερ Στέγκεν που φέρει ευθύνη στο γκολ μην αντιδρώντας σωστά στο σουτ του εξτρέμ της Μπάγερν. Το 2-0 στο ημίχρονο δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους «μπλαουγκράνα» που ήδη σκέφτονταν τον αποκλεισμό.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Robert Lewandowski κάνει μια ωραία ψηλή σέντρα μέσα στην περιοχή, όπου ο Thomas Muller (Μπάγερν Μονάχου) σηκώνεται ψηλά και στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας και πίσω από τον τερματοφύλακα. Αλλάζει το σκορ. Πλέον είναι – 1:0.

Αποκαρδιωτική η εικόνα της Μπαρτσελόνα

Όσες προσπάθειες κι αν έκανε η Μπαρτσελόνα, ήταν απλώς ανήμπορη να ακολουθήσει τον ρυθμό της Μπάγερν. Ο Σανέ είδε τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει το σουτ του στο 48′, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δέχτηκε και τρίτο γκολ. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 62′, ο Ντέιβις με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, πρόλαβε να γυρίσει στον Μουσιάλα και ο τελευταίος έκανε το 3-0 από κοντά.

Η εικόνα των παικτών του Τσάβι τα έδειχνε όλα. Η απογοήτευση ήταν πέρα για πέρα εμφανής που δεν γινόταν εφικτό για τους Καταλανούς να κάνουν μια φάση της προκοπής στα αντίπαλα καρέ. Και μοιραία, με δυο νίκες στον όμιλο, αμφότερες με 1-0 κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, η Μπάρτσα δεν μπορούσε να ζητήσει περισσότερα από ένα εισιτήριο για το Εuropa League…

H τελική βαθμολογία του 5ου ομίλου:

  1. Μπάγερν Μονάχου (18)
  2. Μπενφίκα (8)
  3. Μπαρτσελόνα (7)
  4. Ντιναμό Κιέβου (1)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ