ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Ντιβόκ Οριγκί, ο πιο cult… θρύλος της εποχής μας! (vid)

Ο Ντιβόκ Οριγκί θα παίρνει πάντα «τροφή» μέσα από την απαξίωση και όταν η Λίβερπουλ τον καλεί θα βρίσκεται εκεί για να... σώσει την κατάσταση.

Ντιβόκ Οριγκί, ο πιο cult… θρύλος της εποχής μας! (vid)

Η περίπτωση του Ντιβόκ Οριγκί είναι μια από τις πιο… περίεργες σε ολόκληρη την ιστορία της Λίβερπουλ. Ποτέ ένας παίκτης που έχει λοιδορηθεί αρκετά δεν… αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο της ομάδας. Φυσικά σε αυτό έχουν παίξει ρόλο όλα τα καθοριστικά γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του με τους «κόκκινους». Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τα δύο τέρματα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά κι εκείνο στον τελικό Champions League κόντρα στην Τότεναμ το 2019. Τρία τέρματα που χάρισαν στην αγγλική ομάδα το έκτο της Champions League. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτά…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μ’ έναν σχεδόν «μαγικό» τρόπο ο Οριγκί καταφέρνει να πετυχαίνει μερικά από τα πιο κρίσιμα γκολ των τελευταίων ετών για τη Λίβερπουλ. Είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους «κόκκινους» κι αυτός που κανείς δεν… περίμενε. Μόλις το καλοκαίρι η αγγλική ομάδα ζητούσε περί τα 15 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ωστόσο, δεν βρέθηκε ούτε μια ομάδα για να τα προσφέρει κι ο ίδιος σχεδόν… ξέμεινε στο ρόστερ. Ή τουλάχιστον αυτό περίμεναν οι περισσότεροι, αφού με τον… μαγικό του τρόπο ο Βέλγος όχι μόνο βρίσκει πλέον χρόνο συμμετοχής, αλλά έχει γίνει ξανά ήρωας για την ομάδα του. Όπως ακριβώς έκανε με το γκολ του στο 94′ απέναντι στη Γουλβς.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Κι όμως ο Οριγκί μπορεί να βοηθήσει κι άλλο τη Λίβερπουλ φέτος

Ο Κλοπ τον χαρακτήρισε «θρύλο», ο Ρόμπερτσον δήλωσε ότι στο μέλλον θα πάει τα εγγόνια του να δουν το… άγαλμα που θα του φτιάξει η Λίβερπουλ και οι οπαδοί της «τρελάθηκαν». Άλλωστε, σε μια τόσο ανταγωνιστική Premier League, που οι ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο χωρίζονται από λεπτομέρειες, αυτοί οι δύο βαθμοί μπορούν να αποβούν καθοριστικοί. Κι αν οι «κόκκινοι» (παίκτες, τεχνικό επιτελείο κι οπαδοί) πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ, εκείνος δεν το έκανε. Παρά έτρεξε με το ελαφρώς ράθυμο στυλ του προς την κερκίδα των οπαδών της ομάδας του. Γιατί πολύ απλά αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Γι’ αυτή τη σχεδόν… απάθεια έχει κατηγορηθεί, άλλωστε, και πολλοί θεωρούν ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη Λίβερπουλ.

Ωστόσο κάθε φορά που η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του «μεγαλώνει», εκείνος δίνει την απάντηση του. Εξάλλου, λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης (7/12), σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά κόντρα στη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» χαρίζοντας τη νίκη στη Λίβερπουλ (2-1). Χωρίς ιδιαίτερο «θόρυβο», ο… τελειωμένος το καλοκαίρι Οριγκί έφτασε τα 5 γκολ και τις 2 ασίστ σε 10 ματς φέτος, δείχνοντας πως και στον λίγο χρόνο συμμετοχής του μπορεί να βοηθήσει.

Εξάλλου, η Λίβερπουλ θα χρειαστεί περισσότερο, πλέον, τον… Θρύλο Οριγκί. Το Κόπα Άφρικα πλησιάζει και οι Σαλάχ και Μανέ θα απουσιάζουν από την επιθετική γραμμή της για τουλάχιστον ένα μήνα. Ο Βέλγος θα πάρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και πρέπει να «ντυθεί» ξανά ήρωας. Το έχει ξανακάνει, άλλωστε, τόσες και τόσες φορές. Κι αυτή τη φορά με το συμβόλαιο του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι έχει έναν ακόμη λόγο. Ο ίδιος δύσκολα θα θελήσει να αλλάξει παραστάσεις, τη στιγμή που οι «κόκκινοι» ακόμα το… σκέφτονται. Αν συνεχίσει, πάντως, τις… θρυλικές του εμφανίσεις, τότε η ανανέωση μοιάζει μονόδρομος. Ωστόσο, όπως και να έχει ο Οριγκί θα είναι πάντα ο… cult θρύλος των οπαδών της Λίβερπουλ και γι’ αυτό θα τον αγαπούν, ακόμα κι αν τον… κράζουν κάποιες φορές!

Μπόνους βίντεο 1: Όλα τα καθοριστικά γκολ του Οριγκί

Μπόνους βίντεο 2: Το γκολ με την Μπαρτσελόνα στην ανατροπή του… αιώνα στο «Άνφιλντ» με τη μουσική του… «Τιτανικού»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ