ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Επίθεση στην οικογένεια του Ασένσιο» – Τραγικό σκηνικό στην Βαρκελώνη!
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
Ανρί: «Δίκαια πέρασε η Ρεάλ! Για αυτό πήρε την πρόκριση…»
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ο Οζντόεφ «πάγωσε» την Τσέλσι και γλύκανε το Τορίνο (vid)

Η Τσέλσι τα έκανε... μούσκεμα στην Αγία Πετρούπολη. Ο Οζντόεφ πίκρανε τους «μπλε» σκοράροντας στο 94'στερώντας τους την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Οζντόεφ «πάγωσε» την Τσέλσι και γλύκανε το Τορίνο (vid)

H Τσέλσι μέχρι το 94′ έβλεπε την πρωτιά του ομίλου της να έρχεται στα χέρια της. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ υπολόγιζε χωρίς τον Οζντόεφ. Ο Ρώσος δύο λεπτά πριν το φινάλε νίκησε με όμορφο σουτ τον Κέπα έκανε το 3-3 και άφησε την Τσέλσι με τη… χαρά.

Το ματς

Η τελευταία στροφή της φάσης των ομίλων του Champions League βρήκε την Τσέλσι να δοκιμάζεται στην Αγία Πετρούπολη και στην έδρα της Ζενίτ. Οι Λονδρέζοι ταξίδεψαν στη Ρωσία έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όχι όμως και την πρωτιά του ομίλου. Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ μπορεί να ήθελε την κορυφή παρόλα αυτά όμως ανακάτεψε την τράπουλα ρίχνοντας στη μάχη αρκετά πρόσωπα που δεν έχουν ρόλο βασικού στη σεζόν. Τσέλσι

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τους «μπλε» να μπαίνουν πολύ δυναμικά. Μόλις στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Δράστης ο Τίμο Βέρνερ, με τον Γερμανό να πετυχαίνει το γκολ με κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπάρκλει. Η υπεροχή της Τσέλσι κράτησε για 20 λεπτά καθώς από εκεί και έπειτα και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Ζενίτ παρουσιάστηκε εξαιρετική.

Οι Ρώσοι ανέκτησαν την κατοχή της μπάλας και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Μπάριος, Βέντελ και Κλαουντίνιο έκαναν πολύ καλή δουλειά κερδίζοντας τις μονομαχίες από τους αντιπάλους τους. Έτσι φθάσαμε στο 38′ με τον Κλαουντίνιο να κερδίζει τον Κέπα και από κοντά να κάνει το 1-1. Σαν να μην έφθανε αυτό για την Τσέλσι πριν το ημίχρονο ήρθε ακόμη ένα γκολ από τους γηπεδούχους. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αζμούν στο 41′ να σκοράρει απέναντι στους Λονδρέζους και να κάνει την υπόθεση νίκη για εκείνους αρκετά δύσκολη.

Μια στιγμή και… κατήφεια στην Τσέλσι

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «μπλε» έδειξαν να ξυπνούν! Οι παίκτες του Τούχελ προσπάθησαν να βρουν ένα γρήγορο γκολ και να μπουν ξανά στο κόλπο της πρωτιάς. Στο πρώτο 20λεπτο η Τσέλσι πίεσε αρκετά τη Ζενίτ και εν τέλει βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν τη μπάλα στο 62′. Ο Βέρνερ έσπασε το οφσάιντ, έκανε την παράλληλη πάσα και ο Λουκάκου από κοντά έκανε το 2-2.

Στη συνέχεια η Ζενίτ ήταν αυτή που και πάλι έδειχνε να ψάχνει περισσότερο το γκολ όμως οι Ρώσοι έμειναν με την προσπάθεια. Η ουσία πέρασε από τα πόδια του εκπληκτικού απόψε Τίμο Βέρνερ. Ο Γερμανός στο 85′ με πανέμορφο σουτ ανέτρεψε τα δεδομένα κάνοντας το 2-3. Αυτή όμως δεν ήταν η τελευταία πράξη του συναρπαστικού αγώνα. Οι Ρώσοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Έτσι στο 94′ και εκεί που η Τσέλσι δεν το περίμενε ήρθε το μεγαλοπρεπές 3-3. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Οζντόεφ με εξαιρετικό σκαστό σουτ.

Όμιλος

Γιουβέντους 15

Τσέλσι 13

Ζενίτ 5

Μάλμε 1

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ