ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός

Έχασε, δεν χάθηκε ο Ολυμπιακός – Οι αντίπαλοί του στα μπαράζ!

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αντβέρπ (1-0) και τερμάτισε οριστικά δεύτερος. Οι υποψήφιοι αντίπαλοί του στα μπαράζ για μία θέση στους «16» του Europa.

Έχασε, δεν χάθηκε ο Ολυμπιακός – Οι αντίπαλοί του στα μπαράζ!

Το… όνειρο της πρώτης θέσης χάθηκε οριστικά για τον Ολυμπιακό που θα χρειαστεί να δώσει «μπαράζ» για να βρεθεί στους «16» του Europa League. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν 1-0 από την Αντβέρπ –αν και ήθελαν μόνο νίκη για να ελπίζουν- και τερμάτισαν οριστικά στη δεύτερη θέση, πίσω από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αυτό σημαίνει πως θα παίξουν με έναν από τους 8 τρίτους του Champions League και αν τον αποκλείσουν, τότε θα συνεχίσουν στους «16» της διοργάνωσης.

Κακό παιχνίδι ποιοτικά από τους ερυθρολεύκους, οι οποίοι αν και βρέθηκαν να κυνηγούν από νωρίς –χάρις στο γκολ του Μπαλικγουισά- ποτέ δεν κατάφεραν να… μπουν στο ματς. Η κλήρωση, να σημειώσουμε, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι. Τα πρώτα παιχνίδια των μπαράζ είναι προγραμματισμένα για τις 17 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί μια βδομάδα μετά, στις 24 του ίδιου μήνα. Η ρεβάνς θα λάβει χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι πιθανοί αντίπαλοι του στα «μπαράζ»

Λειψία

Πόρτο

Ντόρτμουντ

Σερίφ Τίρασπολ

Ζενίτ

Μπαρτσελόνα

Σεβίλλη

Αταλάντα

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

Άιντραχτ Φρανκφούρτης 12β.

Ολυμπιακός 9β.

Φενέρμπαχτσε 6β.

Αντβέρπ 5β.

Το ματς

Δυναμικά μπήκε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός με στόχο να κλείσει την Αντβέρπ στο δικό της μισό. Ισως όμως το έκανε λίγο πιο… έντονα δεδομένου πως ήταν απλώς τα πρώτα λεπτά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει με το καλημέρα πολλούς κενούς χώρους πίσω. Και να… τιμωρηθεί. Σε μία υποδειγματική αντεπίθεση των γηπεδούχων, μόλις στο 7’, ο Μπαλικγουισά άνοιξε το σκορ. Προσποιήθηκε στον Παπασταθόπουλο και με τη βοήθεια της τύχης –αφού η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Σισέ κι άλλαξε πορεία- έγραψε το 1-0. Ολυμπιακός

Το παιχνίδι συνέχισε να έχει ρυθμό με τις δύο ομάδες να παιζουν αρκετά επιθετικά και ανοιχτά. Οι Πειραιώτες απείλησαν, ουσιαστικά, για πρώτη φορά στο 20’ όταν το ευθύβολο σουτ του Εμβιλά αποκρούστηκε από τον αντίπαλο πορτιέρε. Από την άλλη, οι Βέλγοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 22’ με τον Βαλτσίκ να λέει «όχι» στο τετ-α-τετ του Μπένσον. Το τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους ήταν… επιεικώς μέτριο. Κυρίως παιχνίδι κέντρου, χωρίς φάσεις και την Αντβέρπ να παίρνει καλύτερο βαθμό σε σχέση με τον Ολυμπιακό που παρουσίαζε κακό πρόσωπο.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε 3 αλλαγές. Δείγμα της εικόνας της ομάδας του.. Παρά ταύτα, όμως, η εμφάνιση των Πειραιωτών δεν βελτιωνόταν, καθώς παρέμεναν σε παθητικό ρόλο. Κι αν δεν ήταν ο Βαλτσίκ να πει «όχι» σε δύο-τρεις περιπτώσεις, πιθανώς το σκορ να είχε ανέβει περισσότερο.. Ο φακός απαθανάτισε τον προπονητή της ελληνικής ομάδας να κάνει μέχρι και το σταυρό του, δείγμα της εμφάνισης των παικτών του… Τα λεπτά περνούσαν, ο Ολυμπιακός έμοιαζε να ψάχνει ένα θαύμα, αλλά αυτό δεν ερχόταν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν 1-2 απειλητικές στιγμές με Ελ Αραμπί και Βρουσάι, ωστόσο χωρίς ουσία με το 1-0 να παραμένει ως το φινάλε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ