ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Ο Ραϊόλα ξέρει από τώρα που θα παίζει ο Χάαλαντ του χρόνου!

Ο Μίνο Ραϊόλα με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ και που μπορεί να τον βρει η επόμενη σεζόν τον Νορβηγό φορ.

Ο Ραϊόλα ξέρει από τώρα που θα παίζει ο Χάαλαντ του χρόνου!

Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Το καλοκαίρι που πέρασε η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατάφερε να τον κρατήσει στις τάξεις της με νύχια και με δόντια. Ήδη το ενδιαφέρον για τον νεαρό στράικερ ήταν μεγάλο. Ειδικά από Ισπανία μεριά με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να πετάνε την… σκούφια τους για χάρη του.

Ωστόσο και οι σύλλογοι της Premier League τον έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα ρεπορτάζ που ήθελαν τόσο την Τσέλσι όσο και τη Μάντσεστερ Σίτι να τον έχουν πρώτο- πρώτο στη μεταγραφική τους λίστα. Όλοι το ξέρουν πως Σκανδιναβός θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της Bundesliga. Το μόνο που μένει είναι το «πότε» και το «που».

Ο Μίνο Ραϊόλα είναι ο μάνατζέρ του. Ο Ιταλός εκπρόσωπος έχει κλείσει τα τελευταία καλοκαίρια πολλές και δυνατές μεταγραφές. Κάτι ανάλογο φροντίζει να συμβεί και με τον Χάαλαντ, όπως τόνισε με δηλώσεις του για το μέλλον του πελάτη του, χωρίς όμως να είναι και τόσο… ξεκάθαρος!

«Εδώ και δύο χρόνια σκεφτόμαστε όλοι που θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Έρλινγκ. Έχουμε πολλές ιδέες και πιστεύω πως πλέον έχουμε καταλήξει σε ποια ομάδα πρέπει να πάει ή που του ταιριάζει καλύτερα. Φυσικά ρόλο στην απόφασή μας θα παίξει και η αγορά και πόσα χρήματα μπορεί να δώσει για έναν παίκτη σαν τον Έρλινγκ.

Θα ήμουν πολύ κακός μάνατζερ αν δεν τα είχα κάνει όλα αυτά ή αν δεν με ένοιαζε. Πιστεύω πως ένας παίκτης σαν τον Έρλινγκ μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην αγορά», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Χάαλαντ ψάχνει να βρει όσα δεν μπορεί να του προσφέρει η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Ο Χάαλαντ ψάχνει να βρει όσα δεν μπορεί να του προσφέρει η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν είναι καμία μικρή ομάδα. Κάθε άλλο. Όμως, οι Βεστφαλοί δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί όσο πριν από μερικά χρόνια. Αυτό το βλέπει και το βιώνει στο… πετσί του ο Έρλινγκ Χάαλαντ και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που θέλει να την… κάνει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί το επόμενο καλοκαίρι. Οι επιλογές πολλές. Όμως, όπως άφησε να εννοηθεί και ο Μίνο Ραϊόλα ο νεαρός σούπερ σταρ θα πάει εκεί που θα βρει όλα όσα θέλει και φυσικά στον σύλλογο που θα του προσφέρει τις καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ