Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι… 15 που προκρίθηκαν στο Champions League!
Champions League

Οι… 15 που προκρίθηκαν στο Champions League!

Ζευγάρια... φωτιά προμηνύονται στα νοκ-άουτ του Champions League αφού υπάρχουν μεγαθήρια στους «ανίσχυρους»! Δείτε αναλυτικά.

09.12.2021 | 00:31

Μία… εκκρεμότητα απέμεινε για να μπούμε στο «κυρίως μενού» του φετινού Champions League. Εν αναμονή, λοιπόν, του Αταλάντα-Βιγιαρεάλ το βράδυ της Πέμπτης, που θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης, έγιναν γνωστές οι άλλες ομάδες. Αν εξαιρέσουμε την Μπαρτσελόνα που αποκλείστηκε, τα υπόλοιπα… θηρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα είναι παρόντα! Και επειδή αρκετά εξ αυτών τερμάτισαν στη δεύτερη θέση, αυτό σημαίνει πως θα έχουμε ζευγάρια… φωτιά στον επόμενο γύρο.

Διότι ποιος ισχυρός θα θέλει να πέσει πάνω σε μία εκ των Παρί Σεν Ζερμέν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ ή Τσέλσι; Κανείς, προφανώς, είναι η απάντηση, όμως κάτι τέτοιο είναι… αδύνατο. Για τους ουδέτερους, βέβαια, αυτή η εξέλιξη ίσως είναι και η… ιδανική, προκιεμένου από το 2022 να δούμε πραγματικά σπουδαία παιχνίδια!

Πιο συγκεκριμένα, απ’ τον πρώτο όμιλο του Champions League προκρίθηκαν Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν. Από τον δεύτερο Λίβερπουλ και «ροχιμπλάνκος». Από τον τρίτο Άγιαξ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Από τον τέταρτο Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ. Από τον πέμπτο Μπάγερν Μονάχου και Μπενφίκα. Από τον έκτο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ ή Αταλάντα –με τους Ιταλούς να θέλουν μόνο νίκη. Από τον έβδομο Λιλ και Σάλτσμπουργκ, ενώ από τον όγδοο Γιουβέντους και οι περσινοί κάτοχοι, Λονδρέζοι της Τσέλσι.

Επίσης, υπήρξαν και οι ομάδες που… υποβιβάστηκαν στο Europa League. Πρόκειται για τις Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ, Σερίφ, Μπαρτσελόνα, Αταλάντα ή Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη και Ζενίτ. Σίγουρα, τον μεγαλύτερο… κρότο κάνουν τα ονόματα των Βεστφαλών και των «μπλαουγκράνα». Ξεχωρίζει, επίσης, και η παρουσία της Σεβίλλης, η οποία πήγε στη… διοργάνωσή της. Υπενθυμίζεται πως η κλήρωση για την φάση των νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 13/12.

ΙΣΧΥΡΟΙ Champions League

Μάντσεστερ Σίτι

Λίβερπουλ

Άγιαξ

Ρεάλ Μαδρίτης

Μπάγερν Μονάχου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λιλ

Γιουβέντους

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ

Παρί Σεν Ζερμέν

Ατλέτικο Μαδρίτης

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Μπενφίκα

Βιγιαρεάλ ή Αταλάντα

Σάλτσμπουργκ

Ίντερ

Τσέλσι

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version