Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο «διαμαντένιος» Βινίσιους, παίκτης του μήνα στη La Liga (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο «διαμαντένιος» Βινίσιους, παίκτης του μήνα στη La Liga (pic)

Ο Βινίσιους Τζούνιορ αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής του μήνα Νοεμβρίου στο ισπανικό πρωτάθλημα συνεχίζοντας τις υψηλές του πτήσεις.

10.12.2021 | 20:25

Αρκετές φορές έχει ξελασπώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κρίσιμο σημείο. Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι έχουν συμβιβαστεί με την γκέλα, έρχεται ο Βινίσιους για να δώσει τη λύση στην ύστατη ώρα. Ως από μηχανής θεός εμφανίζεται ο νεαρός Βραζιλιάνος αστέρας των Μαδριλένων και τη βγάζει από τη δύσκολη θέση. Ήρθε λοιπόν, η ώρα να ανταμειφθεί γι’ αυτό, μιας και αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στη La Liga.

Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός διανύει μια καταπληκτική περίοδο της καριέρας του γενικότερα και ειδικότερα στη θητεία του στη Μαδρίτη. Συνολικά μετράει μια γεμάτη σεζόν έως τώρα, με 22 συμμετοχές. Σε αυτές έχει καταφέρει να βρει δίχτυα 12 φορές σε πρωτάθλημα και Champions League. Ακόμη, έχει μοιράσει επτά ασίστ στους συμπαίκτες του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τα κατορθώματα του Βινίσιους

Ένα παιδί από διαμάντι, ένας εκκολαπτόμενος σούπερ σταρ είναι ο Βινίσιους. Και μάλιστα, είναι κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ. Το τρέχον αργεί να τελειώσει (λήγει το 2024), αλλά η διοίκηση των «μερέγχες» θέλει από πολύ νωρίς να τον «δέσει».

Τον Νοέμβρη ο «Βίνι» είχε δυο γκολ σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Μπορεί να μην ήταν τόσα πολλά, μιας και είχαμε παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Αλλά ειδικά το γκολ με τη Σεβίλλη που έδωσε σημαντική νίκη, άξιζε να του δώσει το βραβείο του MVP. Οδηγώντας εκ του ασφαλούς τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη θέση της La Liga μέχρι στιγμής.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version