ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο διάβολος νίκησε γιατί είχε φύλακα άγγελο (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατάει μόνο το αποτέλεσμα και «πετάει» την εμφάνιση στην εκτός έδρας νίκη της επί της Νόργουιτς με 1-0.

Ο διάβολος νίκησε γιατί είχε φύλακα άγγελο (vid)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από τη Νόργουιτς στο «Κάρρου Ρόυντ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς παρά τη φτωχή εμφάνιση. Συγκεκριμένα, νίκησε με ένα πέναλτι του Κριστιάνο με 1-0. Σε ένα ματς που δημιούργησε ελάχιστες φάσεις, είχε την τύχη να έχει σε καλή μέρα τον Ντε Χέα, ο οποίος κράτησε απαραβίαστη την εστία.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ έπιασε τετράδα, ισοβαθμώντας με τη Γουέστ Χαμ στους 27 βαθμούς. Ας σημειωθεί ότι βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους να βγάζουν τεράστιο πάθος στις μονομαχίες τους.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τη Γιουνάιτεντ στο 14ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κόντρα στο τοίχος και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ δεν απέφευγε τα λάθη κατά τη κυκλοφορία της μπάλας. Έτσι, δυσκολευόταν να διασπάσει την οργανωμένη άμυνα της Νόργουιτς. Οι «κόκκινοι διάβολοι», μάλιστα, έμοιαζαν και ευάλωτοι αμυντικά, με τα «καναρίνια» να έχουν προϋποθέσεις για γκολ σε ορισμένες περιπτώσεις μέσα από την εκδήλωση κόντρα επιθέσεων.

Στην πρώτη φορά που κυκλοφόρησε γρήγορα τη μπάλα, η Γιουνάιτεντ έχασε τη 2η καλή της ευκαιρία. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κριστιάνο, ο οποίος αν και καθυστέρησε έφτασε στην τελική σε 20χρονο, με τον Κρουλ να του αρνείται το γκολ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μαγκουάιρ με κεφαλιά ανάγκασε τον Κρουλ σε εντυπωσιακή επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν.

Πολυτιμότερος ο Ντε Χέα με διαφορά

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή φάση άνηκε στον Πούκι. Ο Φινάλνδός στο 55ο λεπτό ανάγκασε τον Ντε Χέα σε μία πολύ δύσκολη απόκρουση. Στο επόμενο 5λεπτο, οι γηπεδούχοι πολιορκούσαν την εστία του Ντε Χέα και είχαν ακόμη και δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο, μία ανόητη ενέργεια του Άαρονς έδωσε την ευκαιρία στη Γιουνάιτεντ να σκοράρει από τα 11 βήματα. Ο Κριστιάνο ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0.

Μετά την επίτευξη του 1-0, η Νόργουιτς πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κλειστεί πίσω και χρειάστηκε να επέμβει για μία ακόμη φορά ο Ντε Χέα για να διατηρηθεί το προβάδισμα της Γιουνάιτεντ.

Στο 85ο λεπτό, ο Κριστιάνο είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς στην αντεπίθεση αλλά το τελείωμα του πέρασε άουτ.

O Ντε Χέα δήλωσε ξανά παρών στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με μία ακόμη σωτήρα επέμβαση σε προσπάθεια του Κάμπα αυτή τη φορά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ