ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Ο Νάγκσλεμαν αποκάλυψε γιατί απέρριψε τη Ρεάλ το 2018!

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποκάλυψε ότι απέρριψε το 2018 τη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί θεωρούσε ότι δεν ήταν έτοιμος να βρεθεί στο υψηλότερο «σκαλοπάτι» προπονητικά.

Ο Νάγκσλεμαν αποκάλυψε γιατί απέρριψε τη Ρεάλ το 2018!

Το φετινό καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου μπήκε στη νέα εποχή της. Βλέπετε, ο Χάνσι Φλικ αποχώρησε έπειτα από δύο χρόνια από τον πάγκο της ομάδας. Ένα διάστημα στο οποίο κατέκτησε κυριολεκτικά τα… πάντα. Δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Γερμανίας, ένα Champions League, ένα σούπερ Καπ Ευρώπης κι ένα Σούπερ Καπ Γερμανίας ήταν ο συνολικός απολογισμός του. Ωστόσο, οι Βαυαροί ήταν ήδη έτοιμοι για το ενδεχόμενο αυτό, έχοντας ήδη κλείσει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία. Έναν άνθρωπο που είναι το next big thing της προπονητικής και το αποδεικνύει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στα πρώτα του 23 παιχνίδια ο Νάγκελσμαν μετράει 19 νίκες, μια ισοπαλία και μόλις τρεις ήττες, έχοντας ήδη καταφέρει να δημιουργήσει κάποια ρεκόρ. Βέβαια, η ιστορία θα μπορούσε να έχει γραφτεί διαφορετικά στην περίπτωση του Γερμανού τεχνικού του 2018. Τότε προερχόταν από 2,5 εξαιρετικές σεζόν στον πάγκο της Χόφενχαϊμ και είχε προσεγγιστεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στο «Sports Illustrated», με την «Marca» να μεταφέρει τις δηλώσεις, δεν ένιωθε ακόμη έτοιμος για έναν τόσο μεγάλο πάγκο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Νάγκελσμαν

Νάγκελσμαν: «Τελείως διαφορετική η διάσταση στη Ρεάλ»

Ο Νάγκελσμαν ανέφερε ότι η προσαρμογή του στη Χόφενχαϊμ ήταν πιο εύκολη, γιατί ήξερε τους πάντες στην ομάδα. Ωστόσο, στη Ρεάλ Μαδρίτης τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά, αφού θα έπρεπε να γνωρίσει άπαντες από την αρχή. Όπως τόνισε εκείνη τη στιγμή ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αλλά όχι να βρεθεί άμεσα στο υψηλότερο «σκαλοπάτι». Γι’ αυτό και έμεινε στην ομάδα που ήταν και την επόμενη σεζόν βρέθηκε στη Λειψία κι ύστερα στην Μπάγερν.

«Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Αν αναλάβεις μια ομάδα, όπως έκανα στη Χόφενχαϊμ, όπου ήμουν ήδη προπονητής στην ομάδα νέων και ήξερα τους πάντες, από τους φροντιστές και τους καθαριστές, τότε ο χρόνος προσαρμογής είναι μικρός. Κι αυτό γιατί ξέρεις σε ποιον πρέπει να μιλήσεις όταν θες για παράδειγμα κώνους στην προπόνηση. Αν θέλεις μια σούπα το απόγευμα, πηγαίνεις στον μάγειρα που ήδη τον ξέρεις.

Όταν, όμως, πρέπει να γνωρίσεις όλους τους ανθρώπους στην ομάδα, τότε είναι μια τελείως διαφορετική διάσταση. Οπότε ήταν λογικό για μένα να κοιτάξω για ψηλότερο σκαλοπάτι από τη Χόφενχαϊμ, αλλά όχι το υψηλότερο σκαλοπάτι που υπήρχε», είπε ο Νάγκελσμαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ